| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dotazníky a průzkumy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6575  [Dalších 6475 >>]
Yuki 00,03,07 49504
8.2.2025 19:59:43
Zajímalo by mě, jak konkrétně měly přijímačky nanečisto pomoct snížit rozdíly, fakt by mě to zajímalo.
Protože najít si předchozí ročníky zvládne skoro kdokoliv, najít si k nim řešení taky. Ale nemají na přípravu. Tu si ale taky můžou najít na Youtube. Ne že by to stačilo všem a že by to nahradilo člověka úplně.
Takže mým jediným dojmem z přijímaček nanečisto, zvlášť v letošní těžké verzi z matiky, je to, aby se míň děcek hlásilo na gymply. Svaz průmyslu a obchodu totiž nechce, aby vznikaly další gymply a lycea, ale aby víc děcek šlo na učňáky. A tím, že děckám srazí sebevědomí, se to může podařit. Fakt super tah, a ještě si o nich spousta lidí myslí, jak se snaží pomáhat. Snaží, ale ne děckám.
Yuki 00,03,07 49504
8.2.2025 19:55:23
ale to děcko nemůže jednat v nesouladu s rodiči, a ani učitel nemůže. Prostě ne. Dokonce ani když se tady na Rodině shodnete, že může, tak nemůže.

U nás je problém s některými deváťáky, ale u těch, když jim strčím vypsaný přihlášky do ruky a napíšu, co s tím mají udělat (podepsat, strčit do obálky a poslat), tak si to můžu dovolit, jsou v devítce. Ale u páťáka bych to nikdy neudělala. Zavolala bych si rodiče, ale oni nemusí přijít. A já nic víc udělat nemůžu.
Federika 14090
8.2.2025 14:22:09
Já to myslela ta, že chytrej páťák si prostě zjistí,že potřebuje podat přihlášku. A že pokud mu nepomůžou rodiče, může se obrátit na učitele, známé apod.
Jestlii mu rodiče nebudou chtít podepsat přihlášku nebo přidat platit jízdné do jiné školy, to už s tím nesouvisí, to bylo, je a bude vždycky. Naštěstí spíš výjimečně.
Žžena 83005
8.2.2025 14:18:57
Chytrej páťák bez spolupracujících rodičů je v řiti. Nejde o blbou přihlášku, ale třeba o to, že by rodiče museli souhlasit se zvýšenými finančními náklady na dojíždění (protože 8G nemá každej po ruce jako spádovou školu) atd.
Senedra 14756
8.2.2025 14:16:46
Fed, možná jedno dítě z mnoha tisíců tohle v páté třídě dokáže... fakt to není úplná brnkačka. Tam by měla pomoct škola, jako instituce.
TaJ 81121
8.2.2025 14:16:31
Dáno, tak tu přihlášku mu můžeš kdyžtak taky vytisknout... aspoň loni byla na netu ke stažení.
Federika 14090
8.2.2025 13:53:36
N jo,to už je jiná věc, i když teda za tu přihlášku ani za přijímačky nic neplatí.
K_at 121378
8.2.2025 13:34:24
NO já vidím spíš riziko toho, že takovej rodič se nebude obtěžovat ani podepisovat, ani cokoliv platit atd. Ten tisk přihlášky je vlastně asi to nejmenší.
Federika 14090
8.2.2025 12:48:26
Mimořádně chytrej páťák se postará, fakt. Někoho požádá, když nespolupracujou rodiče.Přihlášku můžou vytisknout ve škole, kamarád,známí.
Neříkej mi, že když zajde páťák za třídním učielem avysvětlí mu, co a jak, že mu nepomůže?
Dana 143148
8.2.2025 12:42:55
Frederiko, ony by chtěl jít na ten gympl, je mimořádně chytrý a ze školy ví, že se tam budou děti hlásit. Ale jak si to může dítě z páté třídy, které nemá doma počítač, samo vyplnit a donést do školy, když mu nikdo tu přihlášku nedá. Ty Cermat testy jsem mu vytiskla a dávala já. Bydlím kousek od nich, ale zase je tak neznám.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6575  [Dalších 6475 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.