Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Čumča. | 160024 |
18.8.2023 16:22:17
Mickey, dětem jsem každou chvíli řeknu, aby chvíli nekušnily, když je doprava ve městě zajamovaná, že se musím víc soustředit Hudbu si v takový moment ztiším, když si uvědomím, že moje soustředění je něčím narušené.
Za normálních okolností hudbu v autě miluju, v tom minulém jsem měla i nějaký nadstandardní audio systém - pomalá jízda loukama, lesama s mou oblíbenou hudbou je můj osvědčený zažehnávač splínu/stresu. 15 let jsem si myslela to, co ty, pak jsem najednou udělala za volantem totální kokotinu |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
18.8.2023 16:11:13
něco málo je k tomu i tady:
https://www.business-car.cz/bezpecnost/sluchatka-za-volantem-pro-mnoho-ridicu-nebezpecna-praxe ale jinak jsou i přímo testy, že prostě zvuk pouštěný do sluchátek zaměstná mozek víc než zvuk z prostoru, dokonce snad je to i jedna z metod jak se někteří lidé lépe učí, pokud si pouští látku do sluchátek místo nahlas v místnosti... |
K_at | 121378 |
18.8.2023 15:59:18
Já nemůžu za jízdy telefonovat ani přes HF. Soustředím se na hovor. A to samé hudba. Tu jen v úplně pohodové situaci. Jinak ne.
|
K_at | 121378 |
18.8.2023 15:57:07
Mickey, no I s transparentním modem máš prostě smysl částečně vytížený přepínáním mezi figurou a pozadím. Někdo to zvládá líp, někdo hůř.
|
Mr. Miçkey | 124689 |
18.8.2023 15:43:53
Zasadni procenta soustredeni ti uberou v aute spolujezdci, zakazem spolujezdce v aute, deti dostanou preventivne roubik a zakazem autoradia a obecne jakykoli jiny zdroh hluku..?
|
Mr. Miçkey | 124689 |
18.8.2023 15:41:02
Clovek si sluchatka nenasazuje treva kvuli vypnuti okoli, ale kvuli tomu, ze kdyby kazdej mel na kole radio nahlas, byl by to docela cirkus kdo je debil, toho ani absence sluchatek nespasi.
|
Čumča. | 160024 |
18.8.2023 11:49:57
Mickey, ještě v dubnu jsem si myslela to, co ty, dala bych ruku na špalek, hudbu v autě zbožňuju, je to moje životní radost...
Po první bouračce v životě to přehodnotíš |
Čumča. | 160024 |
18.8.2023 11:46:29
kopíruju od Rose: což ale vůbec neřeší to, co jsem psala před chvílí - ten poslech tě nepřipraví (jen) o sluch, ale především o soustředění, "vypne" tvé okolí, což je koneckonců obvykle důvod, proč ta sluchátka člověk nasazuje..."
Rose, přesně! Já měla na jaře bouračku, dost jsem přehodnotila i svůj přístup k muzice v autě, kterou jinak miluju a tak nějak životně potřebuju Ale koncentraci to prostě škodí - hands free, muzika - nějaká procenta z koncentrace to ubere |
Čumča. | 160024 |
18.8.2023 11:43:38
Mr. Mickey, ano, i moje domácí drahá sluchátka částečně v kůži mají tuto funkci a funguje to bezvadně, ale to mají jen ta velice dobrá - ty synovy pecky do uší mají tuhle funkci taky, ale věřím, že spousta pubošů tam tu funkci nezapíná, anebo to jejich sluchátka neumí
A ti jsou potom neřízená střela, přesně tak, jak píše Rose, pecky v uších, kapuce |
Lenka Pražanda | 128023 |
18.8.2023 9:48:19
Já psala v lese v suchém listí, ne na asfaltu. Jestli máš prcka a chodíte do parku, tak určitě víš jak to listí šustí. A ten kdo má psa taky slyšel jaké to je, když se v tom válí. Plus klacky a kameny, to taky dělá hluk. Tohle nejde přeslechnout. Když se jdu projít do lesáče a slyším za sebou něco takového, tak se automaticky otočím a kouknu co se za mnou děje. Nepochopím, že to někdo neudělá. Vždyť je to přirozený reflex.
A to jsem nezmínila, že neuhne ani skupinka co jde proti a vidí Jinak borci co jedou tiše a rychle mě štvou taky. Bez ohledu na to jestli jsem zrovna chodec nebo jezdec. To souhlas. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.