Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zerat | 18305 |
22.10.2014 16:31:22
Blanket, nad tímhle jsem se před pár týdny čílila taky. Holka zůstala doma (5. třída), bolesti břicha, průjem, bolesti žaludku. Byla doma od středy do úterý dalšího týdne. A paní učitelka vzkázala, že hned jak přijde do školy, tak si napíše prověrku z matematiky. Já jsem si myslela, že jí dá aspoň jeden den na aklimatizování,- nikoliv, hned v úterý na ostro psala písemku z matematiky a z češtiny. V češtině jí navíc holka, která jí dodávala učení, nesdělila, že se má naučit nazpaměť nějaká slova, takže chytla hezkou známku z diktátu, ale za 5 z těch slov. Naštvalo mě to nehorázně.
Když jsme bývaly nemocné my, tak bývalo běžné, že jsme měli týden nebo aspoň pár dní na doplnění učiva, byly jsme omluvené z písemek, - ty jsme si pak doplňovaly... Teď ne, teď si má dítě od prvního dne nemoci dopisovat učivo a přijít a vše umět. To buď ráda, že Vám to aspoň učitelka posílá v deskách - já jsem musela pro učivo na druhou stranu městečka, ofotit doma a letět s tím zpátky... nemoc dětí je teda vcelku fakt makačka. |
beruška sluníčková | 42038 |
22.10.2014 16:29:44
Šmankote štítit se desek si dej chirurgický rukavice nebo je přemyj savem.Jà jsem vždy ráda za ochotu když mi děti donesou úlohy pro nemocný dítko.Pokud má teplotu nebo se na to necítí tak to píšeme jak je mu lépe.Dětem dám vždy za ochotu nějaký pamlsek což asi u vás nehrozí.
|
Kreaty | 128225 |
22.10.2014 16:29:11
cituji: Spála (scarlatina) je infekční onemocnění způsobené streptokoky skupiny A (Streptococcus pyogenes). Přenáší se kapénkovou infekcí, mikroskopické částice ulpívají také na rukách, předmětech denní potřeby a hračkách, kde mohou přežívat až několik dní.
dále spály existuje několik druhů, teprve až proděláš všechny druhy, tak máš doživotní imunitu, takže někdo na druhém konci městě, může dostat ty naše desky s našimi streptokoky, když má v té chvíli zcela jinou spálu nebo třeba chřipku ale třeba to moc řeším, prostě nevím |
Kaja222 | 116819 |
22.10.2014 16:21:26
tak hlavne bych kontaktovala balet a detske centrum, ze jim tam pobihalo dite se spalou...
|
Kreaty | 128225 |
22.10.2014 16:16:22
test na spálu
|
Kreaty | 128225 |
22.10.2014 16:14:34
Dcera má spálu, týden léčena atb. bez úspěchu, po týdnu udělán text na spálu a je pozitivní. Takže změněna atb. je celkem dost unavená, po atb. absolvovala balet a lítání v dětském centru. Myslela jsem, že už je po angíně dobrá. To měla tedy rudé tváře-bohužel mě to netrklo. Týden mažeme nohy canestenem, protože se jí začaly loupat. Taky mně to nedošlo. No nic, hlavně, že už víme, co to je.Nadávám si, že jsem si to neuvědomila dřív. No ale hlavní můj dotaz - už druhý den mi sem posílají ze školy úkoly a chtějí vypracované pracovní listy zpátky. Všechno putuje v deskách s nápisem desky s úkoly pro nemocné děti. Za prvé si myslím, že by dítě měl stonat, když už jsem to zanedbala já a měla ji už za zdravou. Takže ji nechci drtit stohama pracovních listů a za druhé a to hlavně, mám za to, že spála je infekce, která se dá přenášet i na "věcech". Nechci to dávat do ruky dětem, co mi sem ty desky nosí a nechci ty desky ani posílat do školy. Kromě toho poravdě i sama se štítím těch desek, které putují po nemocných dětech. A teď co s tím, mám to napsat učitelce, že s tím postupem nesouhlasím nebo nemám nic posílat a vysvětlit si to s ní až po nemoci nebo to nemám řešit a mám dceru přinutit psát a počítat a klidně to poslat po dětech zpátky do školy?
|
ChemicalJane + 4 | 86738 |
24.3.2014 16:09:07
dcera měla spálu 2x, jazyk byl na pohled "prokrvenější", prostě dost červený, dle dr právě typický ke spále.. na mandlích neměla nic (neměla angínu k tomu), horečku, vyrážku slitou do velkých map, nejvíce na hrudi, tříslech, rukou, na obličeji trochu, později slezlo na nohy, hmatatelná krupička červená. Příznaky ustoupili v obou případech 2-3. den po nasazení ATB, vždy sjem to chytli brzo, měla "štěstí", že se jí to objevilo čt/pá, nechtěla sjem na pohotovost, proto brzké diagnostikování u dr..
|
PANDI+Daneček08,Tomášek10 | 36516 |
23.3.2014 16:49:59
Ne, teplotu už nemá a na nic si nestěžuje. Je jak rybička.
|
PANDI+Daneček08,Tomášek10 | 36516 |
23.3.2014 16:04:37
Právě, že nevím, jestli můžou ty příznaky tak rychle ustoupit. Teď má jazyk už skoro normální.
|
vertigo | 92133 |
23.3.2014 14:13:12
Já bych to tak na lehkou váhu nebrala, protože pokud má spálu,tak je potřeba ji léčit ATB. V případě neléčené streptokokové infekce hrozí pozdní komplikace (srdce, ledviny...). Takže si myslím, že doktor by ho měl vidět. Ať je brzo líp!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.