Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Luc. | 57250 |
22.10.2014 16:48:41
Blanket
"minulý pátek bolest v krku, v neděli pohotovost, diagnoza angina, penicilin, protože zvracela, tak jsem šla v pondělí k naší, aby změnila léčbu a dostala jiná atb. s tím, že ve středu může jít do školy,.." to si děláš legraci? V neděli jí byla diagnostikována angína a ve středu už jí doktorka poslala do školy? ATB jen do pátku? Nedvím se, že se jí to vrátilo s plnou parádou a v mnohem horší podobě. Naše nechává a angínou doma 2 týdny a pak dítě nemá týden cvičit. ATB minimálně na 10 dní. Se spálou 3 týdny doma, píchaný PNC, pak ještě pnc v tabletách a potom krev, výtěry a podle výsledků se uvažuje o kolektivu. K tvému dotazu, trochu hysterie, ale můžeš na desky sahat v rukavicích a prac listy z nich vyndat. Syn teď taky marodí a jsem vděčná za to, že mu učitelka posílá úkoly, že nic nezamešká. Po chvilkách na tom děláme a učíme se a dopisujeme. |
zerat | 18305 |
22.10.2014 16:47:51
Já si myslím, že to těm dětem vůbec nemůže prospívat při nemoci. Chápu, že někteří rodiče chtějí téměř za každou cenu, aby jejich děti šly na víceletý gympl, aby se tam dostaly... Učitelé jsou pod tlakem ředitelů ZŠ, aby děti na tyhle příjimačky připravily... ale já dítě na žádný víceletý gympl nechci dát (jako žádnou prestiž to nevnímám) a prostě tyhle honičky mi nevyhovují a myslím si, že ani těm dětem neprospívají.
|
Rodinová | 140078 |
22.10.2014 16:45:35
Tybrdo, tak u nas maji obe deti daleko vic uceni (tim myslim mnozstvi) a ukolu, nez jsem mivala ja na relativne prestiznich prazskych skolach - ovsem za komancu
|
Kreaty | 128225 |
22.10.2014 16:43:53
já právě nevím nakolik je infekční, i informace se značně liší, v některých zemích Evropy podléhá povinnému hlášení na hygieně a sleduje se jako infekce, někde ne, u řady dětí proběhne jako angina a neřeší se že je to spála, proto se ptám, jak a jestli je to tak moc infekční
|
Kreaty | 128225 |
22.10.2014 16:41:16
2. třída 7 let a jedou furt to samé, počítání do zblbnutí a nic nového, čtení a to ona stejně čte knížku, ty listy se blbě vyplňují v posteli, tak si musí sednout ke stolu a psát a psát, taky bych ji raději viděla pod peřinou,
|
Kreaty | 128225 |
22.10.2014 16:41:15
2. třída 7 let a jedou furt to samé, počítání do zblbnutí a nic nového, čtení a to ona stejně čte knížku, ty listy se blbě vyplňují v posteli, tak si musí sednout ke stolu a psát a psát, taky bych ji raději viděla pod peřinou,
|
Rodinová | 140078 |
22.10.2014 16:39:35
Zerat, vim, ze jsi to nepsala na me ale naprosto souhlasim, deti to maji oproti nam ted daleko tezsi, ten tlak, kterej na ne vyviji skola a spolecnost (ucte se, uspech, prestiz, penize...) je milionkrat vetsi nez na nas.
Je mi jich casto lito |
Kreaty | 128225 |
22.10.2014 16:37:18
další děti jsme nakazili zcela určitě, proto nechci v té řadě pokračovat,
|
zerat | 18305 |
22.10.2014 16:36:51
Divá Báro, vím, že jsi to nepsala na mě, ale mně teda taky vcelku točí, že dítě je nemocné a už se na něj hrnou povinnosti. Zlatá naše léta, kdy si fakt nepamatuju, že by nás takhle někdo při nemoci honil do učení! Dnes je nemoc dítěte (pubertálního) fakt na mašli. Dítě už zůstává běžně samo doma, ale kvůli doplňování učiva jsme se museli snažit být s ní aspoň půlden doma, protože sama na to ani nesáhla. Nemůžu si pomoct, ale nechápu tohle vyšilování. Když je dítě nemocné, tak má dle mého ležet v posteli a odpočívat. U dlouhodobé nemocnosti chápu učení, ale je-li dítě nemocné týden, tak by se dle mého svět nezbořil, kdyby děti na učení skoro nesáhly. Pak by první týden holt musely makat více jako my, ale zvládaly by to taky. Nechápu tyhle hoňky nemocných hned vyplňovat pracovní listy...
|
Kreaty | 128225 |
22.10.2014 16:34:30
no časová posloupnost byla taková, že minulý pátek bolest v krku, v neděli pohotovost, diagnoza angina, penicilin, protože zvracela, tak jsem šla v pondělí k naší, aby změnila léčbu a dostala jiná atb. s tím, že ve středu může jít do školy, nedala mi omluvenku do školy, takže v tu středu musela, protože rodič může omluvit jenom dva dny, od středy tedy chodila do školy a dobírala atb., v pátek už je neměla a odpoledne jsme šli do centra si hrát, protože venku nebylo pro dítě po nemoci počasí, v pondělí šla na balet,večer zase bolest v krku, v úterý ráno diagnoza - spála - u naší dětské, mělo mě to napadnout dřív, ale nenapadlo
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.