Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
IvanaQ.,06,09 | 81142 |
22.5.2011 11:37:15
Mám stejné problémy.Také po druhém porodu.Před rokem jsem byla na vyšetření,i na EMG,bylo mi řečeno,že ty potíže jsou pouze počínající,mírné.No nevím tedy,co prožívají ti,co to mají hodně.
Chodila jsem na rehabilitaci,dostala jsem léky na přírodní bázi.Výsledek nic moc. Dost si slibuji od homeopatie,někde jsem četla,že homeopaticky to lze léčit celkem s velkým úspěchem. Zdrovna se k homeopatičce chystám. |
Káťa,2 kluci | 2562 |
22.5.2011 11:32:41
Bylo mi řečeno, že ruce jsou po operaci nepoužitelné několik týdnů (měsíc určitě).
Takže jsem si říkala, že udělám prakticky cokoliv, abych se tomu vyhnula. Měla jsem ale na EMG poměrně hraniční nález, nic šileného (ale pravdou je, že vyšetření jsem si zařídila obratem, ta čekací doba je jinak šílená a než se dostaneš do rukou odborníka, může se stav dost zhoršit). Každopádně jsem měla na dva týdny ruku v sádře (v té plastové, ale i tak to byl vopruz). Pila jsem jakýsi čínský čaj, užívala kupu různých vitaminů, musela bych dohledat, co všechno... No, pomohlo to. Ruka občas bolí, řeším to naplástma na bolest |
Ferdulka | 10415 |
22.5.2011 11:30:45
EMG bohužel není nebolestivé vyšetření...
A podle výsledku operace,všechno ostatní-obstřiky kortikoidy,laser,je jen dočasné a ne všem ulevující řešení. V dnešní době se operace dělají buď klasicky-z řezu-buď v lokální nebo celk.anestezii nebo endoskopicky-d minimální jizvičkou. |
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
22.5.2011 11:14:41
terezo-měla jsem to docela krátce po porodu a pak to taky najednou zmizelo...ale za cca 2 měsíce se to vrátilo a už to trvá tak 3 měsíce. každou noc brnění, když volám nebo řídím,tak taky. zatím to tak hrozné není,ale už i tohle otravuje život.
myslela jsem,že operace pomůže... švagrová jako MUDr mi říkala,že se ještě dají píchat kortikoidové injekce,ale to zase může oslabit nebo ztenčit šlachy (už si to přesně nepamatuju) a pak můžou zase lehce prasknout,tak do toho se mi taky nechce... |
Termix | 105545 |
22.5.2011 11:09:25
Já jsem šla k obvodní, enjdřív jsem ani netušila, že syndrom karpálního tunelu existuje, ta mi ze začátku tvrdila, že mám namožené ruce z nošení dětí, Dostala jsem to velmi krátce po porodu druhého dítěte. Po 3 týdnech jsem šla znovu, to mě už poslala na neurologii. Blbé bylo, že objednání trvalo dva měsíce. Udělali mi EMG, vyšetření potvrdilo, že mám karpální tunely v obou rukou. Dostala jsem mastičku a nějaké léky, jenže ty se nesměly během kojení, takže jsem se je bála brát, mastička nesměla na slunce, uprostřed léta opravdu oříšek ... dr poradila, že tím, že to nejspíš souvisí s porodem,by s operací nespěchala. Dostala jsem ortézu na ruku.
Po půl roce to samo odeznělo. Ale teď se mi to nejspíš vrátilo, jsem už zase objednaná na neurologii, v noci nemůžu spát, špatně se mi cokoliv nosí. Ale už při prvním problému mi neuroložka říkala, že operace nepomůže vždy. Tak nevím, jestli se mi bude chtít jít na zákrok s nejasným výsledkem. |
Binturongg | 104880 |
22.5.2011 10:43:13
Běžná medicína umí jen operaci - pomůže to, ale někomu jen na as.
Na operaci bych šla, ale zkusila bych pak nějakého léčitele. Dobrý je v Praze DU FU KUN nebo léčitel (nevím jméno, znám jen z doslechu) z Kváskovic u Volyně... Číňan zachránil před 12 lety mému příteli nohu před amputací... |
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
22.5.2011 10:38:20
Brnění, brnění, brnění...v noci, ve dne a už s tím musím něco dělat, ale bojím se. prosím, kdo máte zkušenosti....????
asi začnu u obvodního lékaře, který mi dá někam doporučení...??? dočetla jsem se o emg. je to bezbolestné vyšetření? jaké jsou další léčby? a hlavně, jak probíhá operace? co následuje po operaci? nedovedu si představit, jak dlouho po operaci má člověk nepoužitelné ruce děkuji za rady |
dusilka | 90098 |
21.12.2010 22:25:48
Dobrý den,mam dotaz pres tejden me brni ruce a mam v nich tlak predevcirem me zacla brnet i prava noha a dneska uz i leva,Myslela jsem,ze to budou karpalni tunely,ale kdyz me brnej ty nohy a mam v nich taky tlak tak to asi nebude ono co?
V lekarne jsem si koupila obinadla a mast ibu-hepa doporucila mi to lekarnice,ty ruce jsou lepsi ale matou me ty nohy.Nema nekdo podobnou zkusenost? |
Jita | 112558 |
20.11.2010 16:44:04
Dobrý den, trpěla jsem bolestmi kolenního kloubu (u obou chodidel) cca 1, 4 roku. Bolesti byly střední až silné (i v noci).
Vyzkoušela jsem tablety na klouby (nechci jmenovat), nicméně mi nedělaly dobře a špatně jsem je trávila (bolesti břicha atd). V lékarně mi pak náhodou doporučili FLEX CODE 500ml- sirup, pry nejsilnejší kombinace látek a hlavně má vysoký obsah kyseliny hyaluronové (něco jako olej na klouby). Řikali mi, že lze používat i na karpální tunel - šlachy, vaziva atd. Každopádně vysledek po 1 mesici a 14 dní je velmi dobrý a citím zlepšení o 75 %, což jsem vůbec nečekala. Velmi doporučuji všem. |
Kiwicek | 36751 |
10.10.2010 13:44:09
Liv, na rehabky chodím, jinak bych taky nic jiného ani nepodstupovala.Plus jsem si teď začla dávat tu ortézu, co jste mi tady poradily.
Mě šlo o to, kdo s tím má zkušenosti, jestli to odeznělo nebo ne.Takže vidím, jak komu, tak uvidím, kam budu patřit. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.