Dobrý den, trpěla jsem bolestmi kolenního kloubu (u obou chodidel) cca 1, 4 roku. Bolesti byly střední až silné (i v noci). Vyzkoušela jsem tablety na klouby (nechci jmenovat), nicméně mi nedělaly dobře a špatně jsem je trávila (bolesti břicha atd). V lékarně mi pak náhodou doporučili FLEX CODE 500ml- sirup, pry nejsilnejší kombinace látek a hlavně má vysoký obsah kyseliny hyaluronové (něco jako olej na klouby). Řikali mi, že lze používat i na karpální tunel - šlachy, vaziva atd. Každopádně vysledek po 1 mesici a 14 dní je velmi dobrý a citím zlepšení o 75 %, což jsem vůbec nečekala. Velmi doporučuji všem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.