| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Krevní tlak - vysoký a nízký

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1038  [Dalších 828 >>]
.kili. 125672
30.3.2017 12:16:51
" u kávy ten tlak zvyšující účinek."

aha, Vy máte pocit či dojem, že káva zvušuje TK ? To byste byla na omylu.
.kili. 125672
30.3.2017 12:12:15
"Kafčo i colu mívá, dneska jsem jí právě jedno naordinovala,"

Aby se jí ještě více snížil TK ?
Len 108740
30.3.2017 12:07:14
Nevim, jestli neco pomuze, mam "smrtelne" nizky tlak cely zivot. Kavu piju od mala, ale ta nepomaha teda vubec, instantni uz vubec ne. Cola taky nepomaha. Pomuze mi vetsinou cerstvy vzduch a chuze, ale je to kratkodoby ucinek. Nesmim mit prazdny zaludek. Od doby, co beru magnezko, alespon nemam stavy na omdleni, ale nevim, jestli je to primo tim, nebo jen prichazejicim starim~t~
Koulička M 128389
30.3.2017 11:59:06
Kafčo i colu mívá, dneska jsem jí právě jedno naordinovala, dává si slazenou instantku s mlíkem, jinak to nepozře. Občas jdeme na kapučíno nebo laté. i když někde jsem četla, že prý to mlíko sráží u kávy ten tlak zvyšující účinek.

Napadly mne právě nějaké bylinky, nebo kapky, nebo něco, co prostě neznám a co poradil někdo...
Lída+2 28136
30.3.2017 11:50:21
Mě syn omdléval i ve škole od 4. třídy do cca 17let(to se ve škole složil naposledy)......extra nízký tlak má a mít asi bude, babička, já a manžel též.....

Jeden čas taky měl takovou nezdravou barvu, ale zachránila to nakonec opravdu hodně pestrá strava, jeden salát zeleninový denně taky nestačil a denně doma kotel jakékoliv polévky, aby si mohl kdykoliv ohřát. Jak rostl tak se zvýšila spotřeba asi kde čeho.

a od 13-15let(samo to vyplynulo ze situací) má povolené kafe denně....a měl to i v papírech pro školu, kdyby se složil, že mu můžou dát cokoliv.....kofolu, colu....kafe...

Jinak soucítím.
zerat 18305
30.3.2017 11:48:41
Jedna kamarádka pracující na gastroenteorologii dává dceři od cca 11-ti let 1 kafe denně; další známá povolila dceři colu. Jinak bych se asi poradila s dr. ~x~
Koulička M 128389
30.3.2017 11:38:14
Dcera 12 let, krevní obraz OK, tlak vždycky nižší až hodně nízký, poslední dobou si často stěžuje na závratě, malátnost, motání hlavy až pocity na zvracení, je celá prozelenalá, vystouplé kruhy pod očima. Hejbe se běžně, chodí i ven i se válí u telefonu, žádný extrém, ode všeho kousek. Jí normálně, žádnou dietu nemá. Spí dost, klidně si hodí po příchodu ze školy šlofíka, nebo to zalomí už v šest večer a spí až do rána. Dneska už jsem jí nechala doma, byla fakt vyzelenalá, navíc si poslední dva dny stěžuje na bolavý žaludek.

Nemáte nějakou radu, čím jí přikrmit (bylinky, vitamíny, čajíčky, bobuličky...) aby nebyla jak chodící zombík?

TeĎ momentálně střídavě dělá morčatům výběh, mazlí se s kočkama, vymalovává, nebo mě prudí, že se nudí. Když jsem jí poslala s odpadky a umýt nádobí, tak se jí tak strašně přitížilo, že si musela lehnout ~t~~t~ Ale je fakt bílozelená, věřím jí, že se cítí blbě.
Vítr z hor 100046
11.11.2016 6:37:39
Vyssi nebo stridavy tlak miva nekdy puvod v zablokovane krcni pateri. Kdyz odejde blok, snizi se tlak.
Vítr z hor 100046
11.11.2016 6:34:15
Ta Flora je mantra nejakeho bratrstva starsich kardiologu. Pokud vim, doporucuji ji na vyssi cholesterol. Taky jsem se s tim sezkala, ostatni lekari pro zmenu valili oci, co je to za pitomost.
vertigo 92133
10.11.2016 23:57:18
"zvýšenou tepovou frekvenci nebo jak se tomu říká. 150 za min."

Určitě je na místě ekg Holter, půjde o nějakou arytmii, která mu může způsobovat uvedené potíže. Návštěva kardiologa je víc než vhodná.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1038  [Dalších 828 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.