| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Krevní tlak - vysoký a nízký

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1038  [Dalších 838 >>]
Anni&Annika 50178
30.3.2017 12:49:36
Koulicko...moje mama je chudekrovna a vsichni v rodine mame velmi nizky tlak. Pamatuju si, ze mama i omdlivala /motala se ji hlava/ a pak jedla /tablety/ nejaky cas zelezo a byla zase o.k.

Takze kdyz s tim kamaradka prisla, vzpomela jsem si na mamu a male to dle jeji rady naordinovala. ty pytliky jsou i do jineho napoje nez do caje...proste to do neceho nasypes, zamichas a dite to vypije.
Anni&Annika 50178
30.3.2017 12:46:22
tyhle...je tam jeste C a B..

https://www.medizinfuchs.de/preisvergleich/eisen-verla-plus-direkt-sticks-30-st-verla-pharm-arzneimittel-gmbh-co.-kg-pzn-11125058.html
Koulička M 128389
30.3.2017 12:43:17
Anni, copak to bylo za pytlíčky? je na nich napsané nějaké složení? Já si jako dítě pamatuju, že jsem byla pořád chudokrevná a když jdu teď na krev a podle toho jak se cítím, si myslím, že chudokrevná jsem ,tak nee, nejsem, jsem OK... I u dcery, jsem si myslela, že bude chudokrevná, a ono neee, železo prý OK...
Ája Fíková 26586
30.3.2017 12:42:38
Káva, tedy na mne, působí tak, že na chvilku možná ten tlak zvedne, ale pak někdy tlak klesne ještě níž. Běžně mívám 100 na 60, v ordinaci 120 na 70 :-)
Koulička M 128389
30.3.2017 12:41:01
Kili mě s tímhle točí, OK, je to lékař, má na rozdíl ode mne nastudováno. Mně nevadí, že mi napíše, že si to myslím blbě. ALE SAKRA PROČ teda rovnou i nenapíše, jak je to dobře?
Lída+2 28136
30.3.2017 12:31:05
Anni&Annika, copak to ej za sáčky, to zní zajímavě.

Naštěstí druhé dítě je normální.

No já jsem to možná docílila těma polívkama, který jsou údajně plné minerálů, ale " kili" zase napíše, že ne určitě.....
Lída+2 28136
30.3.2017 12:29:25
.kili. to je zajímavé, že i dětský DR doporučil občas kávu. Asi je tada taky na nic.

A mě teda krátkobobě pomůže, abych se obula a šla třeba právě jak někdo zmiňoval ven...se projít.
Anni&Annika 50178
30.3.2017 12:27:05
nase dite bylo v posledni dobe zelene s kruhama pod ocima a casto nemocne, ac driv vubec nemarodila. Tenhle rok to bylo porad neco...vzdycky tak 3 dny zustavala doma.
Kamaradce se to celou dobu nelibilo /je lekarka/ a tak mi minuly mesic prinesla pytlicky do piti. Je to zelezo s nejakymi vitaminy. Mela pocit, ze ji chybi zelezo. Rikala neco v tom smyslu, ze pri nemoci se snad zelezo i dost spotrebuje a pak telu chybi.
No po prvnim pytlicku /druhy den/ dite najednou barvu v obliceji, ty kruhy ji zmizely a nemarodi, ac vsichni kolem fakt krute marodi s dlouhodobou chrikou. /taktez ja a manzel/....dala jsem ji 10 pytlicku, kazdy den jeden a dite o.k....je uz to delsi doba a porad o.k.
Koulička M 128389
30.3.2017 12:23:26
Kili prosím, místo pouhého konstatování, že se mýlím, mi tedy zkuste poradit, nasměrovat mě, pokud je nějaká možnost

Koulička M 128389
30.3.2017 12:20:01
Copak kofein v kole a kafi nezvyšuje krevní tlak?

Kili poraďte mi jako lékař, co tedy dělat? Dětská lékařka pravidelně kontroluje krev, zda není chudokrevná (není) a na nízký tlak prý nic není. Doporučuje hlídat pitný režim (děláme) pestrou a pravidelnou stravu (děláme) pobyt na čerstém vzduchu (děláme)

Když jí je takhle zle poslední dobou čím dál častěji, nemůžu jí nechávat pokaždé doma ze školy. Jaké vyšetření ještě tedy doporučujete absolvovat? Na oční chodíme též pravidelně, brýle kontrolujeme už co 3 měsíce...
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1038  [Dalších 838 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.