| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Nesestouplé varle

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221229 z 229 
kdyzsluncenesviti 89186
11.2.2009 21:34:03
Chtěla jsem se zeptat, jestli někde z vás měl u chlapečka podobný problém. Malému byli v lednu 3 roky. Na kontroly chodíme jednou za rok. Jedno varle mu pořád vyjíždí. Teď máme jít na kontrolu v červnu a pokud bude problém přetrvávát, tak by jsme měli jít na zákrok. Ráda bych věděla na co se připravit, jak se to provádí, jak dlouhý je pobyt v nemocnici a podobně. Za rady budu moc ráda. Lucka ~x~~x~~x~
Sarka 3deti
  • 
24.6.2002 23:17:02
Muj syn se narodil s nesestouplim varlatkem.Operovali ho pri dosazeni vahy 10kg.Doktorum se nepodarilo varlatko dat na spravne misto.Zustalo nahore.Bohuzel bude muset zit jen s jednim varlatkem
Míša, Junior *97, Beruška*2006 3133
30.5.2002 22:25:52
Ahojky Lído,
vlastní zkušennost nemám (naštěstí), ale nemyslím, že je to předčasné. Řešila to před šesti lety kamarádka a informace byly, že je třeba zjistit, co nejdřív, zda jsou varlátka vůbec v břišní dutině založená a nejpozději ve dvou letech (pokud do té doby nesestoupí sama) zajistit jejich přesun buď hormonálně nebo operativně. Pak už by byla moc dlouho v teple a mohlo by to mít negativní vliv na pozdější plodnost dotyčného. Držím palce, ať je u vás všechno co nejdřív v pořádku. Pá.
Lidka53 2408
30.5.2002 18:28:49
Nemáte prosím někdo zkušenosti s nesestouplým varlátkem? Kdy se to asi řeší? Nás lékařka posílá na sono už ve 14 dnech. Našla jsem tu na rodině starší příspěvky, ale emailové adresy už nefungují, pošta se mi vrací zpět, tak jsem se mnoho nedozvěděla.
díky předem
Lída
[<<Předchozích 220] Názory 221229 z 229 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.