| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Cysty na vaječnících

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 397  [Dalších 327 >>]
Krista
  • 
12.8.2014 21:01:11
Když jste užívala ten gynex nemělo to nějaké vedlejší účinky? Nerozházela se vám menstruace?
Edvi+1+1 46083
13.5.2014 21:27:30
taky jsem mela velkou co ne a ne zmizet. Dr. ji dal cas tri mesice. Kdyz nezmizela tak mi pred ms pichnul injekci, myslim agolutin a ona odkrvacela. Nastesti jsem se tak laparce vyhla.
........ 64599
13.5.2014 16:13:04
všem díky :) no jenže tam mám dvě takže to je jakoby 6 cm.... řikala něco 3krát 4 cm a že jsou obě stejné..... ale to sem si řikala , že když přibila po další MS tak jestli tam nezůstávaj ty vajíčka a neudělaj se v tu cystu..... jakože abych tam po další ovulaci neměla 3.......

A myslíte holky, že bez toho odtranění tý cysty s vaječníkem, by jste neotěhotněli.... ? jakože jestli to tomu bránilo....
x x 15263
13.5.2014 15:48:20
Wendy měla jsem také tento problém kdysi dávno před dětmi, cysta nakonec narostla na 10 cm a laparce jsem se nevyhnula, museli s ní odstranit i vaječník a vejcovod, udělalo se mi plno srůstů a i přesto jsem počala a porodila poté 4 děti. ~t~
Nevím, 3 cm, ještě bych počkala, často se vstřebají samy.
........ 64599
13.5.2014 13:05:27
maximin - děkuju moc :) aspoň mám naději :)
Felisín
  • 
13.5.2014 13:02:56
Cystu jsem měla v 19 velikosti grapefruitu. Byla jsem na operaci, o laparoskopii se tenkrát nikomu ani nesnilo :-D. Cyst prý bylo víc a na obou vaječnících, resekce prý nebyla nutná. Po operaci mi doktorka řekla, že když do tří měsíců neotěhotním, nikdy nebudu mít děti. Tenkrát se mi málem zhroutil svět, dneska mám tři dospělé děti počaté zcela přirozeně. Cystu jsem pak měla ještě několikrát (i během jednoho těhotenství), beru antiko a už nejmíň 15 let po cystě ani stopa.
maximin 12576
13.5.2014 12:07:55
Jsem na tom podobne jako Pearl. S tim, ze prvni cysty nasly kolem 12ti let diky velkym bolestem. Objevovaly se a praskaly a bolely. Parkrat jsme lezela v nemocnci na pozorovani. Chodila jsem pravidelne na UTZ na kontroly, a zkousely se ruzne druhy antikoncepce, ale to je vse. Poprve se o laparoskopii uvazovalo v 17ti letech, kdyz byly cysty na obou vajecnicich a ja mela velke bolesti. Standartni velikosti byly 5-8cm.

Na laparoskopii jsem sla nakonec v 18ti letech po spouste testu s tim, ze na 75% mi odeberou oba vajecniky a budu na umelych hormonech po zbytek zivota a samozrejme bezdetna. Ovsem konal se happyend, mam odebrany jeden a pul vajecniku a jeden vejcovod, pulku mi nechali a ta funguje perfektne. S otehotnenim jsem nemela jediny problem (prvni miminko "lekarsky doporucene" bylo 3mes po operaci). Cysta se mi udelala jedna od te doby (cca 6let po operaci) a ta sama praskla.

Preju taky jeden happyend :-)
Martina, 3 synové 101865
13.5.2014 8:36:30
Jako míček na ping pong. ~;)

Ne, nevadila mi nikdy - doktorka mě strašila, co hrozného mě čeká, když ji nechám, ale nestalo se nic. ~t~
wendy+2
  • 
13.5.2014 8:32:05
Jsem na mobilu. Nemuzu vzpomenout na heslo. A jak velkou cystu tam mas ? A v tehotenstvi v nevadila ?
Martina, 3 synové 101865
13.5.2014 8:27:14
I mně našli v 21 cystu na pravém vaječníku - nutili mě do operace, ale to jsem odmítla. ~a~

Byla jsem pak ještě jednou těhotná, cysta nezmizela, nic s ní nedělám a je tam dosud, nijak mi nevadí. ~k~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 397  [Dalších 327 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.