| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Cysty na vaječnících

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 397  [Dalších 337 >>]
úča
  • 
11.12.2014 0:11:25
Chlapi a církev :-).
Soucítím, zažila jsem asi celkem něco podobného, akorát se to táhlo tři měsíce, než to definitivně blbě dopadlo. Příroda. Držím ti palce.
Saamajna 115449
11.12.2014 0:06:10
Tak za to muze ten chlap, ze jo!?!~:(

Byl moc nedockavej ~t~....

Uz jsem si pocetla na netu a potes koste.

No doufejme, ze to je jenom cysta.

U me neni skoro nic normalne.
Pokud je neco nepravdepodobny zacne moje telo zvazovat a je-li to uz nerealny, stane se mi to urcite...~n~
lampa
  • 
10.12.2014 23:56:38
uplne te chapu, ja si takhle cekala na diagnozu 6 hodin v ukrutnych bolestech. volala jsem kamaradce doktorce aby mi rekla, co to je. No operovali me jeste v noci.
vlad. 38059
10.12.2014 23:53:49
No ano, vzniká tehdy, pokud folikul praskne a dojde k oplodnění vajíčka před jeho uvolněním a nidace (uhnízdění) proběhne na povrchu ovaria.
Saamajna 115449
10.12.2014 23:51:19
"ovariální gravidita" znamena prirostly/ napojeny na vajecniku?
Saamajna 115449
10.12.2014 23:49:22
Jo, na ten vysledek prave cekam.
Uz jen asi 15 minut...

Dr. rikala "cysta na vajecniku - ale tak vypadajici, ze kdyby byla v deloze, je to krasny brzky teho"
~g~

Proto taky nabrala krev navzdory uz 3 negativnim testum s moci.

A tvarila se, ze to neni mozny, proto se ptam tady, jestli se muze vajicko usadit i na vajecniku misto ve vejcovodu...~d~

vlad. 38059
10.12.2014 23:49:06
Nezažila. Ale z toho, jaké máš příznaky a co bylo na ultrazvuku by to mohla být ovariální gravidita, což je vzácná forma mimoděložního těhotenství. Tak držím palce, ať to zdárně pořešíte ~;((
lampa
  • 
10.12.2014 23:40:38
jestli jsem to spravne pochopila, je to zvenku v duteine brisni, pak je to mimodelozni tehotenstvi, ne? a brali ti i krev na hcg?
Saamajna 115449
10.12.2014 23:19:32
Sedim a cekam, jestli mi do 24:00 zavolaji z nemocnice vysledky krve, ze jsem timto zpusobem "tehotna".

Po nekolika dnech premitani o prechodu a dvou negativnich tt
(moje drivejsi tema v klimakterium - menopauza) jsem se dnes vecer rozjela do nemocnice pac se furt citim jako na zacatku tehotenstvi.

Doktorka na UZ zirala a privolala si kolegyni
"podivej, nezda se mi to? Co ty na to?"

Ve zprave:
"Na pravem vajecniku mala cysta, ktera se jevi jako zarodecni vacek s ...
(to nevim v cestine - doslova pise "Fruchthöhle mit Dottersack" - Dotter je zloudek)

Pri psani te zpravy si pro sebe mumlala:
"Ten kolega si bude myslet, ze jsem se zblaznila nebo jsem uplne blba - ale ono to tak fakt vypada..."
~t~

Zazila jste to nektera?
mariana cifrova tri kluci
  • 
12.9.2014 16:54:18
zdravim vas z domazlic jenom to ze jsemmnela taky odebrany vajecny a nechaly my pulku ale jsem po operaci us 12let byla jsem tehotna mimo deložne a pak jsem nela 2cysty jeden na vajecniku a jeden my praskl a hnet mne operovaly a tekkom ma jenompulku jaječniku jen jeden a z manzelem jsme spolu 7let doufan ze seto nak povede anebo nake priznaky dekuji vsem predem za podporu pozdravem MARIANA CIFROVA :-)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 397  [Dalších 337 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.