| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Plynatost

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 399  [Dalších 269 >>]
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
6.5.2014 16:34:56
Tyto potíže bývají při žlučníku...
Pollyenka 97098
6.5.2014 16:34:16
Možná bych upravila životosprávu. Jídlo dělá fakt hodně.
Epepe 89236
6.5.2014 16:31:50
Zkus fenyklový čaj.
Vitrix 105337
6.5.2014 16:29:38
Poslední dobou mě celkem pravidelně obtěžují (a nejen mě) děsně smradlavé větry. Omlouvám se za toto téma, ale už jsem z toho vážně nešťastná. Je to hlavně odpoledne a večer doma (v práci naštěstí ne). Nepřijde mi, že moje skladba jídla je nějak odlišná od dnů, kdy je to v pohodě. Dá se říct, že celkově to trávení poslední dva měsíce není nic moc. Častěji říhám, občas po ránu nevolnost, pocit plného žaludku, bolest levého nadbřišku těsně pod žebrama, nadýmání. Běžná vyšetření jako krev a ultrazvuk nic neprokázala. Dostala jsem na užívání Famosan jedno balení. Nemáte nějakou radu a zkušenost, jak pořešit ten zápach? Když už se teda moje tělo musí odplynatit, tak ať u toho alespoň nesmrdím? ~f~
Winky
  • 
11.3.2014 1:54:23
to jsou právě ty kecy (že to zdědil). Na žvanění typu "nedá se nic dělat" jsem alergická, ať se koukne na paralympiádu co všechno se dá dělat i když člověk není ok.

Jo, psalo se tu že někdo je háklivější na určitý druhy potravin a ty ho jakoby "nafukujou". Já kdybych se futrovala syrovou cibulí, vařenýma vajíčkama a čerstvým chlebem a k tomu si dala fazolky na smetaně, tak se nafouknu tak, že můžu na ten bioplyn lítat. Prostě to chce trochu sebekázně. Když by měl potravinu, po který mu bude na zvracení, bude ji jíst i tak? Asi ne. No tak holt musí malinko ubrat v těch věcech co mu nedělají dobře. A ne kvůli nějaký NEMOCI. Každý zažívání je malinko individuál, dělá to PRO SEBE mankote, ne pro doktora. Hele, schválně, že má krapet větší objem přes břicho, pan manžel? Tyhle "bříškaté" typy celkem často mají problém právě s hybností střev a plynatostí. Třeba by se celkovým zlepšením fyzičky povedlo zlepšit i tenhle problém. NEbo se chce bez námahy proprdět až do důchodu?

KoproFka 76193
10.3.2014 23:51:33
kup mu Espumisan! To by mu mělo pomoci, ne???~;)
daba+holčička 55689
10.3.2014 20:47:17
Veveru, jo můj táta a bramborovoej salát, to byla vždycky na vánoce atmosféra, už jsem přišla na to, proč lidi vynalezli františky ~t~
daba+holčička 55689
10.3.2014 20:41:26
nejvíc se prdí po obilí, co nejím nic z mouky, tak skoro neprdím a to se cpu zelím, květákem, vejci, paprikou, kapustičkama...
Vítr z hor 100046
10.3.2014 20:24:02
Zaujal me tvuj novej nick, tak pisu. Nekteri lide zkratka hur travi urcite potraviny, muze to byt i jistou genetickou mutaci a muze se to projevovat prave takto, s tim pak, prosim, nelze nic. Jen to nejist.
Kdyz dlouhodobe prdel muj pes, takto giganticke plemeno, podavala jsem denne asi 10 tobolek laktobacilu. Po nejake dobe to preslo.
Kamaradka, stejny problem, tvrdi, ze zabrala kolonoskopie. Teda konkretne ta dukladna strevni ocista pred tim.
25.12Ali.......14 97620
10.3.2014 15:58:26
A proč neprdis také? Zkusila bych ho preprdet:-):-):-)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 399  [Dalších 269 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.