| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Plynatost

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 399  [Dalších 289 >>]
Signoret 26646
30.9.2014 15:23:38
Tak nevím, jestli je s tím Anita profláklá, ale nezkoušela jsi si, Anito, srovnat jídelníček?
Lady V. 139699
30.9.2014 15:13:09
Hned mi bylo jasne, od koho tema pochazi.
Kalamity YANKA 95278
30.9.2014 14:40:21
Co nějaký byliny třeba?
No já v práci čistím auta, tam je dost smradu i bez toho, ale taky se dost často nadmu a už to jede~t~
spíš se snažim, aby to neslyšeli lidi kolem... což se mi sice daří, ale ty jedovatý tichany bych nepřála čuchat ani šéfoj a že je to někdy prevít~t~
25.12Ali.......14 97620
30.9.2014 14:37:38
Jak řešíte problémy s nadýmáním v práci? Tj. břicho nadmuté k prasknutí, soustředíte se, aby jste neplynovaly a neotrávily ostatní účastníky jednání....... přece není možné abych chodila každých 5 minut si ulevit na chodbu.......
Canteta 131617
19.9.2014 11:44:49
Pangrol je prima na těžký žaludek, třeba když se přejíš, pomáhá při trávení. Na plynatost je něco jiného. ~;)
radeji.takto
  • 
15.9.2014 17:11:50
jo, to bohužel znám, můj muž prděl jak lyon (nebo lion? Nevím, říkávala to prateta), bylo to docela náročný zvládat, takže kupuju na plynatost Pangrol a fakt se to výrazně zlepšilo.
Lejka
  • 
7.5.2014 11:52:16
Alčo, já váhala, jestli to sem vůbec psát. Nikomu to ani nevykladám, aby si nemyslel, že jsem padlá na hlavu.

Já mám pocit, že je mezi námi vše v naprostém pořádku, plně dotyčné osobě důvěřuji a nepozoruji žádnou manipulaci z její strany, o to víc mně mrzí, že po každém kontaktu dopadnu jak jsem psala. Někdy si i hodinu telefonujeme a žádné potíže nemám, musím s ní byt vyloženě v osobním kontaktu, proto si myslím, že se nejedná a psychickou záležitost, ale že reaguji na něco co používá, fakt nevím. Kontakt bych s ní přerušit nechtěla a ani nemůžu.

Alenka.Alča 137479
7.5.2014 10:43:09
Lejko, náhodou to blbě nezní. Také jsem měla určité problémy po setkání s jednou osobou. Též jsem si myslela, že si rozumíme, ale později, mnohem později jsem pochopila, že se mnou v určitých věcech manipuluje.

Nemáš někdy po setkání s ní takový divný pocit, únavu, vyčerpání? Toto je jen o vnitřních pocitech, protože navenek u tebe může přetrvávat pocit"pěkného setkání" kdy si s tou osobou rozumíš a pocit,že jste naladěni na jedné vlně.A tato euforie z fajn pocitu může přebít to vnitřní vyčerpání. Nevím, zda to píši jasně.Ale takto nějak jsem to sama zažila a souvislosti jsem pochopila až mnohem později, po několika letech.
Lejka
  • 
7.5.2014 9:38:26
Ahoj, tento problém mně trápí asi šest let. Pořád jsem řešila čím to může být, omezila jsem v jídelníčku co se dalo (vůbec to nemělo souvislost). Tohle nadýmání co mne poslední léta trápí není jako klasické nadýmání po dietní chybě, nebo po nadýmavých potravinách, je to šíleně zapáchavé a časté.
Já jsem po letech asi přišla na příčinu, ale zní to jako úplná pitomost a doktorovi to snad ani nebudu ventilovat...
Moje potíže pravděpodobně způsobuje kontakt s určitou osobou, kterou mám ráda, rozumím si s ní, nemám s ní žádný problém. Potíže začaly v době kdy jsme se poznali (uvědomila jsem si až zpětně), pak jsme se cca tři roky viděli jen sporadicky a vždy po setkání jsem měla asi tři dny potíže ( v té době mně to napadlo), teď se vídáme pravidelně a opět mám zpátky potíže. Nevím jestli mám alergii třeba na parfém co používá, nebo co to může být, dotyčná osoba o mém problému neví.
Trochu pomáhá, když si vezmu DEGASIN.
Uznávám, že to zní fakt divně.
Romča75 123498
7.5.2014 2:11:12
Ubrala bych na sladkostech a bílém pečivu~;).
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 399  [Dalších 289 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.