Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lída a Evička | 57089 |
29.10.2009 15:59:57
Ahojte, mě trápí dráždivý tračník od malička. Mám za sebou rentgeny a spousta vyšetření na gastroenterologii - a na nic nepřišli. Dokonce jsem šla dobrovolně k psychiatrovi, ale po lécích na uklidnění mi bylo opravdu hodně zle a lítání po WC přetrvávalo. Teď jsem na mateřské a s malou nemohu ani do obchodu. Je to katastrofa. Do města je půlhodinová cesta autobusem - pro mě neuskutečnitelná. Takže momentálně nemohu ani k lékaři a nikam. Život to obtěžuje hrozně. Z léků mi nikdy nic nepomohlo, ale vždy musím mít sebou rezervní kalhoty. Psychicky jsem na dně, ale co dělat?
|
zaba + 3 | 64617 |
18.9.2009 22:40:33
mě hodně při potížích pomáhá dávat si po ránu Psylium, ale stejně mi nejvíce pomohla homeopatie
|
datel |
• |
18.9.2009 21:10:15
Zdravím, na dráždivý tračník mi pomohla obyčejná Vincentka ! Také jsem měl dlouhotrvající potíže s průjmy, lékaři nic moc neporadili, tak jsem zkusil užívat Vincentku a po 14 dnech potíže zcela ustoupily, vše kolem trávení se normalizovalo a trvá to dodnes :)
Když jsem úspěch s Vincentkou oznámil lékařce, byla z toho paf ! |
petsli77 | 81158 |
10.9.2009 13:08:59
ahoj,tak já mám přesně tyto příznaky jako vy už přes rok.Pořád jsem oddalovala vyšetření,protože se bojím ,že mám rakovinu.Ale ted už jsem musela,je to neúnosný,bojím se vyjít z domu,že mě chytnou křeče a budu muset si někde dojít a nebudu mít kam.Tak jdu tenhle měsíc na gastro a uvidím jaké všetření mu budou dělat..ale je mi to jasné a hrozně se bojím.Zatím mám prášky přímo na tračník ,,duspatalin retard,, a je mi lépe,už MĚSÍC bez!!!!.Můj mudr si ale myslí,že je to nervovýho původu.Je fakt ,že za tenhle rok jsme toho zažili celkem dost s malým,tak by to bylo i možné,napsal mi také lehké prášky na nervy,ale bylo mi po nich blbě.Myslím si ale,že to o psychice je až moc...někdy když mám dost práce,nemám čas se pozastavit nad mým břichem a nic mi není,ale jak si vzpomenu,že se mi ,,to,,stane,tak mě začnou střeva bublat,píchat v břiše a je to.Ale nakonec z toho nic není.No prostě se bojím s malým jít i ven,ještěže máme velkou zahradu
Dlouho jste tu nikdo nebyl,tak snad se tu zase ukážete,byla bych ráda,kdybych v tom nebyla sama.Ahoj Petra |
Monalíza | 73713 |
14.8.2009 22:04:25
ahojky,tak nevím,asi si myslím,že mám taky toto onemocnění,mám to ale nepravidelně...z ničeho nic mě chytne šílená křeč do břicha a musím okamžitě na wc,polévá mě studený pot a chce se mi omdlít....šílený stav...toto trvá do chvíle než si ulevím,pak je fajn.Nebo něco sním,a za chvíli letím.....i 4 x denně.Nemám to ale každý den
|
kaculaj | 53510 |
25.7.2009 9:07:11
Ahoj Deniso, mám ty samé problémy, co ty. Už jsem se pomalu bála vylézt z domu právě ze stejného důvodu-že mě chytnou křeče a z nich mám okamžitě průjem a v našem městě, kde jsou jedny veřejné WC to je fakt problém. Nikdy jsem nevypozorovala, co mi to způsobuje-přijde mi, že ať sním cokoliv, tak to na to nemá vliv. Snažím se jíst zdravě, ale snad je to ještě horší, přijdu si jak hypochondr, ale kdo to nezažil, ten to nepochopí, letos jsem už kývla na léčbu slabými antidepresivy a musím to zaklepat, ale fakt to pomohlo....je vidět, že je to opravdu psychosomatická porucha, protože stačilo trošku ovlivnit podvědomí a je to o 90% lepší. Já teda pro jistotu absolvovala i kolonoskopii(fakt to nic není a to jsem strašpitel) i gastroskopii, abych se fakt ujistila, že mi nic není, protože ty příznaky jsou fakt děsný a život obtěžující.....
|
Denisa |
• |
25.5.2009 11:18:21
ahojky,ani nevím zda mám drážd.tračník,vyhybám se vyšetření.Už od mala jsem měla potíže s břichem,ale co mám ted poslední dobou je hrůza,nemohu ani na výlet protože mám hrůzu ,že mě chytnou křeče do břicha a průjem,vyhybám se některým jídlům co mě dělají potíže,ale ani to nestačí,
Mně pomáha smekta a majorankový čaj,ale ne pokaždé,co máš ty za potíže,měj se Denisa |
kaculaj | 53510 |
22.1.2009 12:58:40
Ahoj všem, najde se tu ještě někdo "stejně postižený" jako já dráždivým trakčníkem? A jaké konkrétní potíže máte vy a jak jim předcházíte? Jaké léky nebo bylinky berete? Mně už toto trápí spoustu let, někdy je lépe, někdy je hůře, ale život mi to komplikuje neskutečně.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.