| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dráždivý tračník

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 58  [Dalších 8 >>]
MarianaN 88267
23.3.2010 22:36:15
Také mám tuto diagnózu. Nějaký čas jsem brala antidepresiva, ale pomohla mně jen k tomu, abych lépe spala. Teď už je neberu.
Stres to velmi zhoršuje, proto je důležité dostatečně spát. Také jsem zjistila, že mi tento problém velmi zhoršují mléčné výrobky. Alergii na laktózu ani bílkovinu kravského mléka ale nemám.
Epepe 89236
23.3.2010 21:45:48
Babička a kamarád - u nich je to nemoc psychosomatického původu.
Kamarád chodí na psychosomatickou kliniku v Praze 6 a pomáhá mu to. Babičku tam nemůžu dostat.
Balbína 99798
23.3.2010 21:41:31
je jisté, že nejsou bolesti způsobené něčím jiným? Dělali ti vyšetření?
Luc. 57250
23.3.2010 21:38:57
Kamarádka na to trpěla. Pomohl jí psycholog, který jí jednak předepsal antidepresiva a chodila k němu na nějaká "sezení".
kaculaj 53510
23.3.2010 21:19:24
Já s tím žiju 10 let-před rokem jsem brala antidepresiva Citalopram a fakt to pomohlo, teď je už neberu a jsem celkem ok. Křeče už nejsou každý den a bez problémů můžu jít i ven~;)
Hana J.
  • 
23.3.2010 21:18:57
Draždivým tračníkem jsem taky trpěla. Dlouho jsem si odmítala připustit, že mé problémy jsou způsobené psychikou. S nasazením antidepresiv se mi velmi ulevilo.
štěpánka
  • 
23.3.2010 21:00:02
Marci, nemám dobrou zprávu.
Moje máma měla stejnou diagnózu, nepomohlo nic, kromě toho, že si pravidelně před každou cestou "z domu" brala lék Reasec, později ještě antidepresiva. To pomohlo, že došla bez nehody, ale neléčilo. Jak to má dnes, nevím, možná ta antidepresiva zklidnila průběh. Držím palce, snad lékařská věda pokročila a dnes je něco, co skutečně pomůže.~3~~3~~3~
Gora 31983
23.3.2010 20:33:20
Je tady někdo s podobným zdravotním problémem? Nevím, už co dělat, je mi dvakrát týdně zle, beru léky, ale ty trochu jen bolesti a křeče zmenší, ale nedokáží jim zabránit úplně. Potřebovala bych poradit, jestli si tím tady taky někdo prošel, a co na to pomohlo.
Gora 31983
3.2.2010 15:04:22
Ahoj,
všimla jsem si tady diskuse - dráždivý tračník. Mně před 14 dny zjistili v nemocnici dráždivé střevo, nevím, jestli je to to samé, ale podle toho jak to popisujete, tak mám ty samé problémy.
Co vám opravdu na to pomohlo? Já zatím beru duspatalin retard, ale bolesti břicha mám občas stále, jaké homeo nebo jiné volné prodejné léky nebo čaje vám na to pomáhají?
kaculaj 53510
10.1.2010 19:54:55
Ahoj všem po dlouhé době:-)
teda to koukám jako blázen, že se našel ještě někdo "stejně postižený" jako já. Já jsem si vždycky myslela, že jsem jediná s tímto problémem. Já musím ale říct a doufám, že to teď nezakřiknu, že se mi to fakt hrozně moc zlepšilo-nevím jestli potom užívání citalopramu, nebo to prostě s věkem přešlo-nevím, ale přijde mi, že se teď už tolik se vším nestresuju a je to fakt znát...
S tou Vincentkou jsem to taky slyšela-určitě to všichni zkuste!!! Taky vyzkoušejte ostropestřec mariánský-ten je taky super, nic za to nedáte a všem vám moc přeju, abyste se tohoto problému brzy zbavili!!!!!!!!§~R^~x~
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 58  [Dalších 8 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.