| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kojení

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 31456  [Dalších 31306 >>]
libik 142094
26.5.2019 17:03:38
Kudlo, banka není prodejna pro maminky a mimísky, chápu, že je strategií firmy udržet jistou štábní kulturu.

Netvrdím, že boss, co jde uzavřít smlouvu s mnohamilionouvou jistinou, nemůže být fanda kojících matek, ale i tak může být takovým prostředím překvapen. Proč myslíš, že jsou ty banky v lesku blesku, peníze jsou prostě "vážná věc"
Monty 129940
26.5.2019 16:59:32
madelaine,
asi tak. ~;)
Monty 129940
26.5.2019 16:58:01
Kudlo,
šmarjá, to není explicitně daný tak, že se tam nesmí kojit, to by museli vypisovat do pravidel bambilion možností, ale když ochranka vyhodnotí, že je to či ono závadný nebo si na to někdo stěžuje, tak to prostě musí řešit.
Alca 145121
26.5.2019 16:56:08
Monty

"Když by se někde modlil muslim, je to divný a nebezpečný, protože to není "naše tradice", ale že není součást naší tradice plně kojit batolata nebo mávat na veřejnosti obnaženým ňadrem, to je OK, protože je to "přirozený". "

Nechci Ti do toho házet vidle, ale statisticky víc vadí otevřeně "nedecentně" kojící matka té samé sortě lidí, kterým vadí modlící se muslim. Vím, že u Tebe a většině zde diskutujících to tk není, ale když se koukneš na obecný vzorek, tak se to fakt bude překrývat.....
Kudla2 58452
26.5.2019 16:53:56
Monty,

a vážně myslíš, že banka má interní pravidla, že se tam nesmí kojit?
Kudla2 58452
26.5.2019 16:53:28
Ano, sledovala, a přijde mi divný, aby kdokoli žádal, aby ženská nekojila, a aby tomu někdo vyhověl.

Kdyby klienti žádali, aby si zahalila kotníček, taky by ochranka taky vyhověla?
Monty 129940
26.5.2019 16:51:21
Kudlo,
ale oni v tý bance prostě mají nějaký předpisy, který musí dodržovat.
Kdyby ten ochrankář nezasáhl, tak z toho mohl mít nepříjemnosti. Prostory banky jsou nonstop monitorovaný a když se tam děje něco, co odporuje pravidlům, tak to prostě jde ta ochranka vyřešit. Myslíš, že může neposlechnout, protože to jemu samotnýmu přijde úplně v pohodě? ~d~
Monty 129940
26.5.2019 16:49:29
Kudlo,
a co tě namíchlo na tom, že má banka nějaký svoje interní pravidla?
Taková pravidla jsou prakticky všude, a kdo je porušuje, tak mu prostě hrozí nějaké sankce. Napomenutí, vyvedení, případně pokuta. A měl by si toho být vědom. Na hřbitově se nekouří, v MHD se nejí, v bance se nekojí. Já mám celkem i pochopení pro lidi, co nejedou vždy a všude podle pravidel, pokud tím nikoho neohrožují nebo neomezují, ale moc už ne pro to, že jsou pak dotčený a organizujou protestní akce, zašťiťovaný navíc nesmyslným tvrzením, že společnost není tolerantní ke kojení. Vždyť je to kravina.
Kudla2 58452
26.5.2019 16:45:50
Monty,

aha, tak to jo.

Myslím, že myslet si může opravdu každý co chce, ale ten ochrankář v té bance se neomezil na myšlení, ten i jednal a zakazoval, a to je pro mě už přes čáru.

A myslím, že v celým tomhle sporu nejde o to, komu z nás se kojení na veřejnosti líbí a komu ne (to je každýho věc), ale že ani ti, kterým se to nelíbí, to nemaj nikomu co zakazovat.
Kudla2 58452
26.5.2019 16:43:42
Já nevím, já jsem to sledovala do okamžiku, kdy prošlo novinama, že nějakej ochrankář vyhodil ženskou z banky, protože tam kojila, a už to samo o sobě mě namíchlo. A že se organizuje protest, a že se snad v nějaký bance v Praze velmi krotce zrealizoval.

Jakou pověst má organizátorka protestu, to netuším a nevím, proč by to ve věci kojení mělo hrát jakoukoli roli. Třeba je to úplně střelená ženská, ale příčí se mi pokoušet se ji zdiskreditovat a skrz ni i celou tu kauzu, jako "podívejte, jaký fuj lidi se zastávají kojení na veřejnosti".
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 31456  [Dalších 31306 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.