| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Cystická fibróza

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 183  [Dalších 53 >>]
Scope 96322
15.12.2010 13:18:48
Milé maminky, prosím o radu. Dostala jsem pro dceru žádanku na vyšetření Cl z potu pro vyloučení cyst. fibrózy. Je nutná nějaká příprava ? Mám na mysli, třeba vyloučení nějaké stravy den předem, nebo přijít na lačno, apod.? A jakou máte s vyšetřením v Motole zkušenost, čekaly jste tam dlouho a dá se to zvládnout? Dceři je 1,5 roku, tak z toho mám trochu obavy.
zrzulec 97896
11.6.2010 21:05:44
moc gratuluju a řeji at to je pořad v te male formě a vy at to zvladate ~g~~g~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
11.6.2010 16:51:29
To je fajn, že Vám to vyšlo dobře!

Ona žádná nemoc není příjemná, ale náš malý má naštěstí jen "lehkou" formu, což nás drží nad vodou. Když nemá nějakého virouše, je to vpodstatě úplně zdravý kluk (a dnes má 6. narozeniny ~g~)
zrzulec 97896
10.6.2010 12:35:52
ahoj děkuji za podporu konečne nam to vyšlo sputila se vřdyt bylo teplo i venku a vyšlo nam to negativne moc děkuju za informace a pozbuzeni a ochotu mi napsat vim že tahle nemoc je velmi kruta ale da se s ni žit a vam držim palečky aby vše bylo fajn jak ted a rada si svama pokud budete chtit budu psat
10.6.2010 11:22:48
JJ, teď "řádíme" jak "černé ruky". Jezdíme na výlety vlakem (ale to jsme dělali i před diagnózou) a chodíme na procházky...

Držíme Vám palce k DOBRÉMU výsledku!

Kojetíňáci
zrzulec 97896
8.6.2010 10:18:53
aha tak to jo člověk takově věci neřeši jak je dite zdrave že? takže jste poznali že je slany vic ale mysleli že to ma po vas tak my jdem zitra skusim davat ten teply čaj snad už to vyjde sice nechc aby byla nemocna ale ta nejistota je hrozna taky a ted jste zdravi Rosto? uživate si slunička?
7.6.2010 19:45:00
Ivi, nijak zvlášť jsme malého neoblíkali, prostě byl tak jak chodí normálně.

Že je docela slaný jsme věděli, ale já a můj otec i děda se normálně nadměrně potíme a jsme "slaní", tak jsme to nijak neřešili...
puppy2 108242
7.6.2010 14:16:02
Rosťo,
díky za odpověď.
Já už CF naštěstí neřeším, ale jak to bylo u nás před týdnem aktuální, mrkla jsem a z jedné Vaší odpovědi jsem pochopila, že potní test se dělá standartně 2x. To nám právě nikdo neříkal.
U Vás to bylo, když měl malý ty výsledky v KM takové všelijaké.
Dnes jsem byla s malou na očkování, tak už měli zprávu a ty chloridy má jen 12.
Jen je ve výsledku min. půl roku z roku zahleněná a odtud problémy se záněty uší, bronchitýdami a na potní test nás hnali po tom, co 2 měs. hleny i zvracela. Ve Zlíně nám zrovna dělali i jiné testy, vše negativní. Tak snad z toho opravdu musí jen vyrůst. Držte se. R.
zrzulec 97896
7.6.2010 14:01:08
a ješte se chci jen zeptat vam maly nepřipadal slanějši než jste to zjistili? nebo byl zdravy tak jset nad tim ani nepřemyšlei
zrzulec 97896
7.6.2010 11:39:39
Rosto prosim te řekni mi jak jset maleho oblekli a jak hřali at nam to už přište vyjde a ten teply čaj že? a vy jste mněli papirky na obou rukach hned u endoho testu my jen na jeden ručičce
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 183  [Dalších 53 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.