| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kýla – tříselná, pupeční, brániční

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 429  [Dalších 319 >>]
margotka78 alias shit-roller 108560
16.9.2013 18:22:47
nám to právě odložili na té dětské chirurgii.
Pupeční kýla je méně nebezpečná, jelikož se jako jediná nemůže uskřinout. (jestli si to teda dobře pamatuji, co mi říkali). Takže se nemusí řešit akutně ve většině případů. Spíš aby v budoucnu nečinila potíže.
Pafča 81147
16.9.2013 18:19:09
tak to máš tedy šikulku :o)

Spíš mě překvapilo, že na to nikdo nepřišel..chodíme na rehabilitace, rok nás sledují od hlavy k patě a nikdo o kýle ani ťuk...takže rok cvičíme - břicho měl právě oslabené,takže i na to jsme měli cviky. jinak hraje lakros.

takže na to mám asi upozornit tedy dětskou dr. a s ní to sledovat..je mi jasné, že chirurgové hned rádi řežou...
margotka78 alias shit-roller 108560
16.9.2013 18:14:28
naše dcera měla jako miminko, v 6 nedělích měla na bříšku útvar jako vlašský ořech..
Ve zprávě psali, že v předškolním věku kontrola a případná operace, ale ona je od malička děsně aktivní, hodně leze( po provazech, od 3 let umí šplhat na tyči i laně), čímž si asi tu břišní stěnu posílila a když jsme byly na pětileté prohlídce, tak doktorka říkala, že dobrý ~;)
Syn aspoň trochu sportuje?
Pafča 81147
16.9.2013 17:58:47
dnes jsem byla se synem 8let na chirurgii kvůli potížím s krkem a pan dr. mi jen tak mimochodem sdělil, že jestli vím,že má pupeční kýlu a že to bude třeba výhledově řešit..to jsme pak neřešili,soustředili jsme se na problém,se kterým jsme přišli..
zítra tam jdeme ještě na kontrolu s krkem,tak se poptám.
tak jsem z toho byla trochu mimo :o(,přeci jen jdu tam s něčím a mám navíc další diagnózu :o(.

tak nevím,jak rychle je nutné jít na operaci (má ji malou - ikdyž čím dřív tím asi líp,že..).
takže předpokládám,že mám dát info pediatričce - ve zprávě je to napsané.

každopádně se tu chci zeptat,jak dlouho trvá hospitalizace, zkrátka zkušenosti,
děkuji moc.

dcera byla na tříselné kýle,ale ještě když byla v inkubátoru,takže nevím,to bylo něco jiného

Pája
  • 
27.7.2013 20:03:45
Manžel byl před 2 lety v okresní nemocnici, 1. den dopoledne operace, 2. den po ranní vizitě šel domů, klasický řez max 2, 5 cm, dnes krásná jizva, téměř neviditelná. Laparo nejde pokud se stěna zpevňuje síťkou, jemu síťku dávali.
Limai 91448
27.7.2013 19:00:33
Vlad potíže mi to nedělá,jenom ji chci operovat dokud je malinká,protože časem bych se operaci stejně nevyhnula.Tak si říkám raději dříve,než později.
vlad. 38059
27.7.2013 18:58:03
A proč jsi se rozhodla u tak malého nálezu k operaci? Dělá ti to nějaké obtíže?

Kýlu si můžeš nechat operovat na mnoha jiných místech, tak si najdi pracoviště, kde jim budeš důvěřovat. Proč jít na plánovaný zákrok někam, když si už předem myslíš, že jsou to šejdíři, kteří ti zbytečně udělají jizvu přes půl břicha ~d~
Limai 91448
27.7.2013 18:38:31
Čeká mě operace pupeční kýly,a trochu mě vyděsila lékařka při před operačním vyšetření,když mě požádala,abych jí ukázala jizvu po operaci slepého střeva.Když viděla moje břicho,vydechla úžasem s dotazem,kde mi operaci dělali,protože jizvy po laparu mám takřka neviditelné.Jediná výraznější je v pupíku,ale díky místu a velikosti je téměř nepovšimnutelná.No a lékařka se vyjádřila tak,že jsem pochopila,že po operaci kýly v nemocnici,do níž jdu,budu mít jizvu přes půl břicha,protože tam jsou šejdíři.Takže mě zajímá,podle čeho lékaři rozhodují,zda operace kýly bude klasickým řezem,nebo laparo.Kýlu mám maličkou,sám lékař na chirurgii mi řekl,že takhle malinkou kýlu vidí poprvé v životě(pouze nahmatám těsně nad pupíkem tvrdou kuličku velikosti pecky z třešně).Jak velké jizvy po operaci pupeční kýly máte?
....
  • 
24.5.2013 8:12:31
Škoda, že nejsi dítě:-) Syn byl na operaci pupeční kýly+ 2 tříselných+ platistiky předkožky a byl propuštěn 20h po operaci.
Paz 28854
23.5.2013 22:00:27
Mám čerstvou zkušenost s oddělením jednodenní chirurgie ve vojenské nemocnicí. Šlo tedy o laparo žlučníku. Nástup ráno v den operace a hned druhý den ráno domů.

Dcera byla před lety na ambulantní operaci pupeční kýly na poliklinice Budějovická, domů nás pustili po dvou hodinách. Platilo se to, ale nebyla to žádná šílená částka, určitě pod 3.000.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 429  [Dalších 319 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.