Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
...j.a.s... | 81911 |
30.10.2016 13:46:29
77krasko, jj, to máš pravdu. Ten kluk má fakt smůlu - nefunkční matka, nefunkční otec a když už se stará "macecha", tak to dobré podupe otec. Chudák kluk.
|
77kraska | 132593 |
30.10.2016 13:42:54
jas, to by kluka musel zakladatelce sverit soud, aby u ni mohl bydlet jinde nez u otce....ale tipla bych velmi opatrne, ze soud by to treba udelal, pokud by kluk souhlasil, ale otec by s tim nesouhlasil
|
77kraska | 132593 |
30.10.2016 13:41:03
mandelinko a nekteri z nas nemaji zadneho partnera/partnerku
|
...j.a.s... | 81911 |
30.10.2016 13:40:03
Zakladatelko, nakonec jsi toho tady napsala hodně - prchej od partnera.
Jen toho kluka je mi líto, ten tím ztratí mnohem víc než tvůj samolibý partner. Nepřemýšlela jsi o tom, že by sis toho syna nechala u sebe ty a partner by ti na něj platil? Hezké dovolené ten vztah nenarovnají. A až bude časem sedřený ještě víc, nebo se něco pokazí a nebude ani na to vyhození si z kopýtka, tak vedle sebe budeš mít jen nerudného "dědka". Partner toho pěkného ve svém dětství a dospívání moc neměl a chybí mu ty pozitivní vzorce, zároveň je ale zřejmě dost egoistický a nevyzrálý, aby na sobě víc pracoval. Viz ty tvé popisy o nákupech aut. Kupuje si drahé auto a nezkusí si ho předem? Bolí ho záda a pak si zas koupí téměř stejný typ auta? Velmi dětinské chování, nakupování věcí po hádce nebo jen proto, aby ukázal, že na to má. A počkej, až budeš se svýma holka udržovat vztahy v dospělosti, to bude ještě víc prskat, protože se svou náturou bude očekávat, že teď má být na řadě on. |
cernovlaska | 63804 |
30.10.2016 13:38:19
Psala jsem jeho matce zprávu ve formě že to co syn dělá má nějaký důvod a že jsem a budu cizí ženská která mu matku nikdy nenahradí a že by bylo fajn a pomohlo kdyby se mu věnovala a když kluk za ní jede jednou za 14dní na víkend at mu dá pocit že je tam pro něj.
Napsala..chápu a děěkuji To bylo vše a když syn přijel ptali jsem se ho co mama co mu říkala a on že nic jen si povidali o tom že kdyby se nahodou rozhodl k ní jít kam by sel do školy atd. Ona nezavolá,nezepta se jak je to s klukem,jaký má prospěch nebo jestli zlobí. Přítel ji jednou za čas pozve a ukáže jí veškeré poznámky a znamky..ona pokýve hlavou atd. Posledně mu našel přítel v mobilu fotky jak má u matky doma vytahané lahve s pitím a nalévá si panaky s kamaradem..a kamrad se valí nahy na podlaze.. Ona řekla že byla przč ale že když se vratila tak vše bylo v pořádku a nic nikde nenašla. On se takto chová pouze proto že na něj platí pouze chlapská ruka...být s ním ja sama tak asi dopadnu jako jeho mama,nezvladla bych to. Ale ke mě se ted už chová slušně...vycepovala jsem ho...a stalo mi to usili. Vím a pravda že kluk zato nemuze že tohle je boj mezi mnou a jeho otcem. Nejhorší ale je že jeho otec semnou jedná před ním poníženě a ten kluk tohle vidí a to se mi nelíbí... Ted jsem se snažila napsat mu zprávu a vysvětlit situaci aby ji pochopil...ukazal to otci..a myslíte že zareagoval?udělal zřejmně co mu otec řekl..např.kašli na ní..nic ji nepiš.. a tohle se nedělá tady jen vidět že si ho získá jen když zrovna potřebuje..ale kluk tohle nerozlišuje |
77kraska | 132593 |
30.10.2016 13:11:37
a kdyz se s dcerami od nej odstehujes do pronajmu, tak to financne zvladnes? asi ano, kdyz jsi to zvladla predtim
|
cernovlaska | 63804 |
30.10.2016 12:57:55
Já bydlela ve svém pronájmu a on zamnou jezdil a pak řekl že bychom mohli bydlet spolu a ja mu řekla že ano a on že potřebuje velky prstor kvuli praci a musíme mít dum.
Jediné co jsem si říkala že ho děti moc nezajímaj..ale řekla jsem si když přece ma v peči syna tak je dobrý otec...a pak začali vyplouvat jeho povahové vlastnosti... Nepoznate člověka za měsíc ani za 20let.. |
libik | 142094 |
30.10.2016 12:48:45
Hele a když si k němu stěhovala dcery, to byl jinej?
|
cernovlaska | 63804 |
30.10.2016 12:26:39
Nejsem z těch co by čekala a prosila se a od ted sekala latinu a čekala až zaplatí dluh,nebo koupí auto které bude v lepším stavu.
Protože toto vše by měl udělat sam od sebe..když tvrdí jak mě miluje a ne vždy když se pohádáme a ja řeknu že od něj odejdu. On by totiž nebyl duvod odcházet když bychom ve vztahu bylo rovnocenní jak on tvrdí že jeho auto jeho je i moje..a muzu s ním kdykoliv jezdit.. Ja si to ale nedovolím,jelikož bych měla smulu že mě někdo odře na parkovišti a on na autě sleduje každý škrábanec.. Jinak že máme pračku po jeho babičče kdy pračka ničí jeho oblečení jelikož se obléka u draze a to Hilfingera...řekl mi že to ví a až ted mi říká a chceš teda novou pračku?Vždy když se hádame kvuli něčemu a vyhrotí se situace tak začne..kupovat auto,novou pračku atd. Ale ja nic takové nechci v teto chvili když to nelze normálně pořídit v klidu protože je to potřeba |
jak | 39257 |
30.10.2016 12:06:03
Pan je pekne vycuranej
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.