Psala jsem jeho matce zprávu ve formě že to co syn dělá má nějaký důvod a že jsem a budu cizí ženská která mu matku nikdy nenahradí a že by bylo fajn a pomohlo kdyby se mu věnovala a když kluk za ní jede jednou za 14dní na víkend at mu dá pocit že je tam pro něj. Napsala..chápu a děěkuji To bylo vše a když syn přijel ptali jsem se ho co mama co mu říkala a on že nic jen si povidali o tom že kdyby se nahodou rozhodl k ní jít kam by sel do školy atd. Ona nezavolá,nezepta se jak je to s klukem,jaký má prospěch nebo jestli zlobí. Přítel ji jednou za čas pozve a ukáže jí veškeré poznámky a znamky..ona pokýve hlavou atd. Posledně mu našel přítel v mobilu fotky jak má u matky doma vytahané lahve s pitím a nalévá si panaky s kamaradem..a kamrad se valí nahy na podlaze.. Ona řekla že byla przč ale že když se vratila tak vše bylo v pořádku a nic nikde nenašla. On se takto chová pouze proto že na něj platí pouze chlapská ruka...být s ním ja sama tak asi dopadnu jako jeho mama,nezvladla bych to. Ale ke mě se ted už chová slušně...vycepovala jsem ho...a stalo mi to usili. Vím a pravda že kluk zato nemuze že tohle je boj mezi mnou a jeho otcem. Nejhorší ale je že jeho otec semnou jedná před ním poníženě a ten kluk tohle vidí a to se mi nelíbí... Ted jsem se snažila napsat mu zprávu a vysvětlit situaci aby ji pochopil...ukazal to otci..a myslíte že zareagoval?udělal zřejmně co mu otec řekl..např.kašli na ní..nic ji nepiš.. a tohle se nedělá tady jen vidět že si ho získá jen když zrovna potřebuje..ale kluk tohle nerozlišuje
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.