Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
RoBa | 128952 |
26.8.2015 20:54:33
Ahoj, par jich po Praze v knihovnach je, ale ceka se na dloooouho (ja mela rezervaci pres dva mesice nez mi napsali ze ji pro mne maji). Zaujala mne tak, ze si ji chci koupit, abych se k ni mohla vracet :) Jinak to vypada, ze to tady nikdo moc nezna...skoda. Dejte vedet az ji prectete, budu rada kdyz si o tom budu moct vymenit nazor ...
|
Oliverka | 70017 |
26.8.2015 10:38:29
Vypada to sympaticky, kouknu jestli nemaji knizku v knihovne. Diky za tip.
|
RoBa | 128952 |
25.8.2015 21:04:39
Ahoj, ctu tuhle hodne zajimavou knizku, a rada bych vedela jestli podle ni nekdo vychovavate sve deti? Ja dosud znala RaR, a za mne dobry, cast principu uspesne pouzivam. Ale tahle Gordonova knizka mne uzemnila, v dobrem.... Hezky vecer
|
Ema |
• |
16.6.2015 18:22:06
Chůva s respektujícím přístupem, montessori:pište na email.ab@email.cz
|
PETR LIšKA |
• |
9.6.2015 8:31:38
CO TAKHLE NCHAT DíTě ABY SE SAMO OSTříHALO DOHOLA
|
maja3maja | 76839 |
10.4.2015 14:20:49
Prosím maminky, které bydlí v Praze a vychovávají děti respektujícím způsobem a využívají někdy služeb chůvy, zda by mi některá mohla na takovou chůvu dát doporučení. Nejde mi o to, aby chůva měla nějaký kurz nebo přečtenou knížku o RaR, ale především, aby s dětmi uměla jednat respektujícím způsobem. S agenturou nemám dobrou zkušenost, byla bych raději za osobní doporučení. díky. Můžete psát na mail pod nickem.
|
maja3maja | 76839 |
7.4.2015 8:56:42
Obracím se na vás s prosbou, zda někdo nemáte dobrou zkušenost s chůvou s respektujícím přístupem, kterou byste mi mohli doporučit. Nemám samozřejmě na mysli, že musím mít načteno či absolvovaný kurz, ale hlavně že se tak nějak respektujícně k dětem umí chovat. Jsme z Prahy 8 ale Prahu 9 máme za rohem. Tak kdyby někdo z vás měl typ, budu moc vděčná. Můžete mi psát na mail pod nickem.
|
Esthe | 146052 |
14.2.2015 19:57:12
To je velice sympatický přístup.
|
Esthe | 146052 |
14.2.2015 16:45:45
Cairo, jasně z jednoho videa nelze poznat vše. Princip Nevýchovy není o tom, že můžu všechno. Naopak - to, co mi tam připadá krásné (absolvovala jsem celý on line kurz) je, že se tam učí, jak rozumět svým vlastním potřebám a při tom brát ohledy i na okolí. Cílem je, aby se všichni cítili v dané situaci dobře. A k tomu se používá umění se na všem velice krásně dohodnout. Byla bych vděčná, kdyby mne tomu rodiče či učitelé naučili, když jsem byla malá. Je to moc krásný způsob soužití s druhými. Já osobně jsem za Nevýchovu moc vděčná.
|
Esthe | 146052 |
14.2.2015 16:37:48
Ano, přesně tak, pro spoustu lidí je obrovský problém být sám sebou. Jsme vychováváni v tom, jací bychom měli být. Máme návody na všechno - každý jiný, a pak jsme v tom ztraceni.
I to jak najít sebe se ve Výchově nevýchovou učí - absolvovala jsem celý kurz před rokem a byla to nejlepší investice mého života. Nejen kvůli dětem, především kvůli sobě. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.