Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Žžena | 83005 |
11.1.2022 8:46:55
Cimbur,
souhlasím, já rohlíky miluju, na vesnici je to prostě záchrana. Jednak to řešímoji situaci, když jsem doma s dětmi bez auta, druhak to šetří čas, i když je manžel s autem doma. Velký nákup i s cestou obnáší minimálně dvě hodiny času, který rádi využijem jinak. |
Cimbur | 64764 |
11.1.2022 8:14:32
Ti Rohlíčci, to je prostě Girili jiný. Je to taková osobní služba. Někdo přinese nákup až ke dveřím a osobně ti ho předá. Navíc kvalitní věci za slušnou cenu ve smluvený čas. A to je v mém regionu tahle služba dost očesaná co se týká sortimentu i doručovacích časů. A funguje teprve od července, co bych za ní dala dříve!
|
Žžena | 83005 |
11.1.2022 6:52:15
Mám nastaveno 30,- automaticky k nákupu (z karty). Uvažuju o zvýšení. Ráda bych dala hotovost, ale drobný prostě vůbec nemívám.
|
K_at | 121378 |
11.1.2022 6:03:11
A teď to zní, jako že to ostatní je standard. Není.
|
K_at | 121378 |
11.1.2022 5:27:43
Girili, aha, tak to máš okolo nějaký urputný a aktivní matky. U nás konec školního roku. A před Vánocemi. A potom jsou občas rodiče, co nosí průběžně nějaké čokolády, sem tam kafe. No, ví, že to radostně spaseme - na nervy dobrý. ale to beru jako velký nadstandard.
|
Girili | 117849 |
11.1.2022 0:13:40
Teda ted si pripadam jak vyvrhel - nic nedavam a nikdy me krome hospody nic davat ani nenapadlo. Beru to tak, ze za dopravu uz platim. A kdyz mi postak prinese balicek az domu v jednom z dvaceti pripadu, stale jeste to nevyrovna tech 19, kdy si pro balik do ruky musim na postu. Za to ho nebudu extra odmenovat, ze jednou KONECNE sluzba zafungovala normalne.
Vubec me tyhle zvysujici se standardy ve vsech oblastech desi - napr. vsemozne darky ucitelkam ve skole, v hudebce, sportovnim vedoucim a instruktorum k zacatku skolniho roku, k vanocum, k pololeti, ke konci skolniho roku, ke dni ucitelu, k narozeninam, pri konceni skolniho stupne... Pri trech detech a milionech prilezitosti a uprostred kreativnich jednomatek, co ucitelkam darky vlastnorucne sijou, vazou darkove kose a vybiraji darkove poukazy na relaxacni pobyty si zacinam pripadat jako vyvrhel. Nemam na to ani finance, ani mentalni kapacitu. Nic proti ucitelkam, praci jim nezavidim a oceneni preju, ale v tech meritcich, do kterych to narostlo, to proste nechapu a nedavam. Kdy se to tak zvrhlo? |
Simeona+3 | 110315 |
10.1.2022 22:08:21
Potraviny přes net nekupuju, spropitné dávám kurýrovi když si objednáme jídlo. Balíkářům normálně nedávám nic (platím online),ale PPL kurýrovi jsem před Vánoci dala 100 jako poděkování, ten se k nám něco najezdil.
|
Rigel | 156451 |
10.1.2022 22:08:04
My máme v práci naše pošťáky rádi , a vždy jim dáme něco navíc, když přivezou balík do firmy . Teda i PPL nebo DPD kurýrům. Balíky chodí třebas obden, často těžké a všichni je nosí po schodech nahoru. Pošťáci jsou milí, když mám třeba nějakou osobní zásilku na poště, vědí, že doma nebudu, tak mi ji vezmou do práce, místo aby mi hodili oznámení .
|
Alraune | 129596 |
10.1.2022 22:02:38
Mám u rohlíku standardně nastaveno 30 Kč pořád, nosí nákup do pátého patra, tak aspoň pár korun.
|
Pruhovaná | 64704 |
10.1.2022 21:46:17
Já mám našeho pana pošťáka moc ráda, je skvělý a ochotný a volá nám, když něco zvrtáme. Taky mu občas něco podstrčím.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.