Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Marika Letní | 140743 |
11.1.2022 9:53:50
Pohodové podmínky to nebudou, to si nenamlouvám, (ale tak je na tom spousta profesí a za menší peníze). Aby vydělali hodně, tak musí jezdit jako OSVČ, aby se na ně nevztahoval ZP. Což mi tedy nepřijde fér, tenhle Švarc systém, domnívala jsem se naivně, že jsou to zaměstnanci rohlíku, když mají jejich auta, firemní oblečení. Tohle by měl řešit stát - nedovolit Švarc systém, kde je to jasné, že pracují jako zaměstnanci jen pro jednu firmu.
|
Simeona a 3 | 68216 |
11.1.2022 9:46:29
Girili, a teď si představ, že vím o asistentce učitele, která dostala na konci roku náramek od Cartiera (UAE, ono je to tam trochu jinak a byla to soukromá škola).
Posílám max čokoládu nebo kafe, případně oříšky. |
Monty | 129940 |
11.1.2022 9:45:34
Jak je to s "pohodovými podmínkami", to nevím. Ale že se tam vydělat dá, to je pravda. Nedávno tam nějakou dobu dělal kamarád; prodal firmu, hledal práci a při čekání na odpovědi na rozeslané životopisy se nejspíš nudil, tak šel dělat kurýra. Práce je to náročná, svým způsobem "nevděčná", lidé mají tendenci brát kurýry jako "pitomce, co si neumí najít lepší práci", ale ti, co fakt makají a rezignují na veškerý život kromě práce a spánku si vydělají dost. Říkal, že tam ti kluci vydrží třeba rok dva, našetří si a pak jdou jinam, protože dlouhodobě se to při takovém objemu práce zvládnout nedá...
|
Marika Letní | 140743 |
11.1.2022 9:44:57
Žena "kurýři a doručovatelé čehokoli nejsou nikdy ve vatě."
Fakt mi to není jasný. Pokladní v supermarketu taky není ve vatě a ten jednostranný pohyb celý den je imho náročnější než rozvážka. A těm pokladním taky nikdo dýško nedává. Jak si ceny nastaví firma a kolik ze zisku komu dá je mezi nimi, to přece já nemůžu nějak dorovnávat, to bych pak asi měla dávat i popelářům, počištovačům, lidem v třídírně odpadů, ti taky mají malé mzdy... no prostě mi to přijde zvláštní. Ale evidentně má víc lidí pocit, že se má spropitné dávat i jinde než za obsluhu v restauraci. Zajímavé. |
Žžena | 83005 |
11.1.2022 9:43:51
Ta ekonomičnost dost souvisí s lokalitou. Pro mne je těžce neekonomické táhnout se někam za nákupy. Ten čas, co mně i nám jako rodině rohlík ušetří, ty vyšší ceny pořád stokrát překonává.
|
Žžena | 83005 |
11.1.2022 9:39:56
Juillet,
sorry, ale při té fluktuaci, jaká tam je, pohodovým podmínkám nevěřím. |
Žžena | 83005 |
11.1.2022 9:36:26
Mariko,
beru to tak, že kurýři a doručovatelé čehokoli nejsou nikdy ve vatě. To ježdění jim fakt nezávidím a mně svojí prací šetří obrovský kvanta času. Já sice platím něco Rohlíku, ale řidiči z toho moc nevidí. Prostě to tak máma doufám, že moje spropitné pomůže udržet u té práce někoho schopnějšího, což je i v mém zájmu. |
Federika | 14090 |
11.1.2022 9:33:05
Rohlík nemá všechny věci dražší, něco jo a něco zase levnější.
|
Marika Letní | 140743 |
11.1.2022 9:28:40
"Ti Rohlíčci, to je prostě Girili jiný. Je to taková osobní služba. Někdo přinese nákup až ke dveřím a osobně ti ho předá. Navíc kvalitní věci za slušnou cenu ve smluvený čas."
Osobní služba, že mi hodí pár tašek pár kroků z auta ke dveřím domu, to mi tedy nepřijde. Chápu, když někomu nese nákup pěšky 5 pater, jak psala Alraune, ale i tak je to prostě služba, kterou rohlík nabízí a nechá si ji zaplatit. Kvalitní věci za cenu, která je ale o dost vyšší, než když to koupím v obchodě osobně, takže já to beru tak, že rohlík nabízí za cenu, za jakou chce a já to za ni kupuju, platím dopravu nebo musím koupit za víc peněz nebo mít předplatné premium. |
Federika | 14090 |
11.1.2022 9:26:31
Nedávám, ani nikdy doma hotovost nemám.
Tohlík má přímo u platby za nákup polozku “spropitné kurýrovi”, tak tam mám trvale zaškrtnuto 30 Kč. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.