| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Golf

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 920  [Dalších 790 >>]
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
15.4.2010 21:50:25
Piskotko, koukala jsem na to, ale nenasla, jestli je ta sleva nejak omezena, treba jen po-pa?

A jinak dnes dr rikal, ze uz muzu zacit trenovat, tak jsem byla prekvapena.
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
15.4.2010 20:17:10
Toto...

http://www.czgolf.cz/karta-golfer/

Pravej důvod proč chtějí navýšit členskou základnu na 100 000 členů nevím, ale jistě to nebude z lásky ke hře :o(

15.4.2010 5:45:10
Piskotko, gratuluju!!! Ja uz chci takyyyy :-) A nevis proc potrebuji ty nove lidi? Ze by krize? To bude pekne natriskano na hristich, co?
A muzu se zeptat na to clenstvi, co mas? Mas ten Golfer a slevu uplatnit kdykoli? My jsme jen v Hostivari, protoze jsme nasli jen clenstvi se slevama, ktery byly jen na hru pres tyden. Ty Mstetice za 50% jsou super!
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
14.4.2010 21:11:06
Ahoj holky,

já byla včera na tréninku s trenérem....já su tak šťastné :o)))))))

Bylo to super, na to, že jsem byla na hřišti naposledy přesně před rokem a pak jen 1x v Erpetu, musím neskromně říct, že mi to šlo a i Slávek mě mooc chválil. Příští týden ještě hodinku s ním, oprášit pravidla v hlavě a hurá na pažit.
Letos mám členství v CZ Golf a tím i 50% slevu na fee Mstětice a pár dalších, tak toho musím využít.

Karty, dle mě je to totéž, jen už to nebude tak přísně zkoušené, ČGF jde o to, do roku 2012 nabrat cca 46tis.novýách členů, takže chtějí získání karty co nejvíc zjednodušit. No prostě už bude hrát každej :o( vzhledem k tomu, že pořád řešej, že je hra v ČR pomalá, tak si tímhle fakt pomůžou :o( dokonce ČGF vymyslela, že každýmu zájemci o kartu, dá asi 500 balonů na drive zdarma, slevy na trenéry a ještě něco...na nalákání. A kluby se na tom mají snad polovic podílet, tak leckde řvou,že ani náhodou. Ono je to tak, že na tuhle nabídku příjde 10 lidí a asi tak 2 si kartu budou chtít udělat a ten zbytek si to je zkusí.
Jsme to včera se Slávkem řešili, tak jsem "chytrá" :o))
13.4.2010 13:48:44
Tinas, az rok? Ty jo, to me nenapadlo :(
Manzel byl na treninku s p. Pechanem a ten ho tak rozhodil, ze pry uplne znervoznel :-)))
A nevis jaky je rozdil mezi zelenou kartou a tim novym osvedcenim?
tinas 8544
12.4.2010 19:12:56
Jo jo hezky se tam pěkně postavíme do lajny a podle taktovky pana Pechana pojedeme. :-)
Já už mám domluvenou lekci na neděli. ~t~
To bude zase masakr ~t~

No a ty musíš pěkně pomaloučku. Mě docela dlouho po CS ta jizva uvnitř bolela a co mi říkal doktor po operaci kolena,tak se to uvnitř všechno hojí až rok. Takže žádný spěch,ale hezky pomaloučku třeba jenom půl hodiny . Nahlásím ti novinky po té neděli. Ostatně my jsme si ani nevyzvedli nové průkazky.

Jo a zaznamenali jste teď ty změny,že už se nemusí dělat zelená karta,ale nějaké osvědčení pro hru? To jsou mi věci.
12.4.2010 16:47:24
Ja vim, ale uz se tesim. Ale ty zacatky budou asi tezky, tak budu muset zase zacit s trenerem :)
tinas 8544
12.4.2010 10:08:59
Katko,
rozhodně nepospíchej,ať si něco neuděláš. Navíc je teď stejně zima a venku prší,takže hřiště bude samé bahno.
11.4.2010 15:52:21
Ahoj Tinas, manzel prijel, usnul a pokracoval s odpocinkem celou nedeli :-))) Ale vcera byl zas, teda jen Podebrady, ale uz lepsi :-) vcera nam skoncilo sestinedeli, tak uz se zeptam dr, ale po cisari to asi hned tak nebude :-(
tinas 8544
10.4.2010 20:30:52
Ahoj,hezký večer.

Tak jak dopadl manžel Katko?~t~
Já jsem děsná ostuda. Ještě jsem nestihla toho pana Pechana ani zavolat,ale určitě už půjdeme o víkendu. Tenhle víkend to nevyšlo,protože dnes jsme měli návštěvu a zítra jede manžel na služebku,ale příští týden to musím domluvit. Mám pocit,že až vylezu na hřiště,tak tam asi chcípnu. A navíc si pro začátek musíme dát nějakou rovinku a ne takovou rasovinu jako je Čertovo břemeno nebo ten Beroun. To je pořád do kopce z kopce a já jenom funím a táhnu ten vozík. Doběhnu na odpal,odpálím to buhví kam a už zase metu pryč. Cestou k míčku lapám po dechu a přemýšlím jestli mám volat sanitku a nebo jestli to ještě dám.~t~ Ty kopce jsou tam fakt strašný. Ale hřiště jsou to moc hezký.

No nic,jdu mrknout co dělá malá. Chlapi jsou v divadle a malá má dnes delší večerku,když je víkend. Jinak je večerka v osm,když vstává do školy.

pa~x~
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 920  [Dalších 790 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.