Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 | 50923 |
15.4.2010 21:50:25
Piskotko, koukala jsem na to, ale nenasla, jestli je ta sleva nejak omezena, treba jen po-pa?
A jinak dnes dr rikal, ze uz muzu zacit trenovat, tak jsem byla prekvapena. |
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
15.4.2010 20:17:10
Toto...
http://www.czgolf.cz/karta-golfer/ Pravej důvod proč chtějí navýšit členskou základnu na 100 000 členů nevím, ale jistě to nebude z lásky ke hře :o( |
15.4.2010 5:45:10
Piskotko, gratuluju!!! Ja uz chci takyyyy A nevis proc potrebuji ty nove lidi? Ze by krize? To bude pekne natriskano na hristich, co?
A muzu se zeptat na to clenstvi, co mas? Mas ten Golfer a slevu uplatnit kdykoli? My jsme jen v Hostivari, protoze jsme nasli jen clenstvi se slevama, ktery byly jen na hru pres tyden. Ty Mstetice za 50% jsou super! |
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
14.4.2010 21:11:06
Ahoj holky,
já byla včera na tréninku s trenérem....já su tak šťastné :o))))))) Bylo to super, na to, že jsem byla na hřišti naposledy přesně před rokem a pak jen 1x v Erpetu, musím neskromně říct, že mi to šlo a i Slávek mě mooc chválil. Příští týden ještě hodinku s ním, oprášit pravidla v hlavě a hurá na pažit. Letos mám členství v CZ Golf a tím i 50% slevu na fee Mstětice a pár dalších, tak toho musím využít. Karty, dle mě je to totéž, jen už to nebude tak přísně zkoušené, ČGF jde o to, do roku 2012 nabrat cca 46tis.novýách členů, takže chtějí získání karty co nejvíc zjednodušit. No prostě už bude hrát každej :o( vzhledem k tomu, že pořád řešej, že je hra v ČR pomalá, tak si tímhle fakt pomůžou :o( dokonce ČGF vymyslela, že každýmu zájemci o kartu, dá asi 500 balonů na drive zdarma, slevy na trenéry a ještě něco...na nalákání. A kluby se na tom mají snad polovic podílet, tak leckde řvou,že ani náhodou. Ono je to tak, že na tuhle nabídku příjde 10 lidí a asi tak 2 si kartu budou chtít udělat a ten zbytek si to je zkusí. Jsme to včera se Slávkem řešili, tak jsem "chytrá" :o)) |
13.4.2010 13:48:44
Tinas, az rok? Ty jo, to me nenapadlo :(
Manzel byl na treninku s p. Pechanem a ten ho tak rozhodil, ze pry uplne znervoznel )) A nevis jaky je rozdil mezi zelenou kartou a tim novym osvedcenim? |
tinas | 8544 |
12.4.2010 19:12:56
Jo jo hezky se tam pěkně postavíme do lajny a podle taktovky pana Pechana pojedeme.
Já už mám domluvenou lekci na neděli. To bude zase masakr No a ty musíš pěkně pomaloučku. Mě docela dlouho po CS ta jizva uvnitř bolela a co mi říkal doktor po operaci kolena,tak se to uvnitř všechno hojí až rok. Takže žádný spěch,ale hezky pomaloučku třeba jenom půl hodiny . Nahlásím ti novinky po té neděli. Ostatně my jsme si ani nevyzvedli nové průkazky. Jo a zaznamenali jste teď ty změny,že už se nemusí dělat zelená karta,ale nějaké osvědčení pro hru? To jsou mi věci. |
12.4.2010 16:47:24
Ja vim, ale uz se tesim. Ale ty zacatky budou asi tezky, tak budu muset zase zacit s trenerem :)
|
tinas | 8544 |
12.4.2010 10:08:59
Katko,
rozhodně nepospíchej,ať si něco neuděláš. Navíc je teď stejně zima a venku prší,takže hřiště bude samé bahno. |
11.4.2010 15:52:21
Ahoj Tinas, manzel prijel, usnul a pokracoval s odpocinkem celou nedeli )) Ale vcera byl zas, teda jen Podebrady, ale uz lepsi vcera nam skoncilo sestinedeli, tak uz se zeptam dr, ale po cisari to asi hned tak nebude :-(
|
tinas | 8544 |
10.4.2010 20:30:52
Ahoj,hezký večer.
Tak jak dopadl manžel Katko? Já jsem děsná ostuda. Ještě jsem nestihla toho pana Pechana ani zavolat,ale určitě už půjdeme o víkendu. Tenhle víkend to nevyšlo,protože dnes jsme měli návštěvu a zítra jede manžel na služebku,ale příští týden to musím domluvit. Mám pocit,že až vylezu na hřiště,tak tam asi chcípnu. A navíc si pro začátek musíme dát nějakou rovinku a ne takovou rasovinu jako je Čertovo břemeno nebo ten Beroun. To je pořád do kopce z kopce a já jenom funím a táhnu ten vozík. Doběhnu na odpal,odpálím to buhví kam a už zase metu pryč. Cestou k míčku lapám po dechu a přemýšlím jestli mám volat sanitku a nebo jestli to ještě dám. Ty kopce jsou tam fakt strašný. Ale hřiště jsou to moc hezký. No nic,jdu mrknout co dělá malá. Chlapi jsou v divadle a malá má dnes delší večerku,když je víkend. Jinak je večerka v osm,když vstává do školy. pa |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.