| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Golf

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 920  [Dalších 800 >>]
tinas 8544
27.4.2010 15:18:29
1.5 je v Klánovicích Den otevřených dveří. A mají dětský letní golfový tábor,tak o tom uvažuji.

Jo a víte,že v Počernicích bude od pátku farmářský trh?
tinas 8544
26.4.2010 22:12:20
Zadejte si tam do vyhledavače Black bridge a vyjedou vám články. Tam si klikněte na článek na tom Černým mostě 18 roste II. Je tam video s tím hřištěm. Ne,že by bylo tak dokonale vidět,ale mluví tam ten ředitel hřiště.
Bude to blízko. :-)
tinas 8544
26.4.2010 22:09:57
tinas 8544
26.4.2010 22:09:33
a href=http://www.golf.cz/novinky/na-tom-cernym-moste-osmnactka-roste-ii target=-blank>golf
tinas 8544
26.4.2010 11:18:32
Ahoj :-)
Katko,
to bylo jenom zcla náhodné vylepšení jinak jsem stále golfový lůzr. :-)
Manžel nebyl ve své kůži,jak se říká,tak jsem si to užila,že jsem byla pro jednou v něčem lepší.:D) Věř mi,že žádné zázračné procitnutí se u mě nekoná. Spíš naopak,ale nevzdávám to. :-)

O anglické školičce nevím. Jenom v Hloubětíně byla ta školka AAda,ale nemám s ní osobní zkušenost,tak ti neporadím.

Piškotko,
to je fajn,že už jsi zase vyrazila na green. :-) Já se vloni děsně spálila na tom Čertově břemeni. Myslela jsem si,že to sluníčko ještě tak moc nepálí,ale pak jsem vypadala jako růžový čuník. :-)

My jdeme na trénink zase v sobotu. Máme to místo prvomájového průvodu. :-) Pan Pechan taky říkal,že do průvodu nejde,takže se můžeme vidět. :-)
Pak ten další týden tuším pan Pechan není,protože jede hrát do Londýna a tak si možná dáme nějakou tu Boleslav nebo Poděbrady.
Můžeme se někdy dohodnout a udělat společný výlet. :-)Konkrétně ty Poděbrady mám třeba moc ráda,protože je to tam moc hezké - jako v zámeckém parku. :-)Jenom je to nebezpečné,protože je tam dost stromů a podlostí v podobě rafů,vody atd. :-)
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
25.4.2010 17:41:05
ahoj,mam za sebou dnesni Lisnici. Byl to masakr,celkem za 71. Na 6 i za 14 :o)) jinaj dobry,jen jsem spalena jak cune a boli me celej clovek :o) ale bylo to supeeer. Deti hlidali nasi a uzili si to vsichni. Tyna Kubu miluje,zarleni se nedostavilo a je to moje uzasna chuva. Kuba je z ni pos.... :o))
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
25.4.2010 13:52:05
Ahoj Tinas, to jsi dobra. U me nehrozi, ze bych byla lepsi nez manzel :-( Zatim kojim a jsem stale bez auta, takze treninky nemam sanci, ale uz se taaak tesim.
No a Gabi uz celkem zarli, ale jde to. Musim sehnat nejakou skolku, aspon na 3 dopo v tydnu. Chceme nejakou anglickou, nemate nahodou nektera typ? Mam vyhlidnutou Chytrou sovicku, je na Jiznaku, tak bych to pak nejak zkloubila s Hostivarskym golfikem :-)
tinas 8544
25.4.2010 8:00:07
Ahoj holky,
tak mám za sebou dva tréninky. Ten první byl až na drive katastrofa,ale včera mi to šlo. Dokonce jsem dostala pochvlu,že jsem byla lepší,než manžel. :-) Nicméně,pořád jsem zoufalec co se v tom plácá. :- Zařadili jsme se do diáře k panu Pechanovi,tak snad už budeme chodit trénovat pravidelně. Jenom bych nějak potřebovala nafouknout víkend,abychom stihli všechno co chceme. Nějak se nám nedostává času na všechny aktivity.
A co je nového u vás? Co miminka? A co starší ségry ,jak to berou,že mají doma mimča.~x~
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
15.4.2010 22:53:35
Diky, pro nas je to stejne pase, ale budem to sledovat :-)

mozna si uz na vikend vezmu hole, ze bych to uz lehce zkusila ;-)
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
15.4.2010 22:02:28
Katko, je to neomezené, tedy o žádném omezení nevím, nic takového jsem se nedočetla. Jen tam někde bylo psáno, rezervovat fee cca 48h předem.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 920  [Dalších 800 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.