Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Len | 108740 |
14.2.2020 9:42:29
Jo, to mam ja, proste nektere dny jim priserne mnozstvi jidla a jine dny jen 4x denne mensi porce. Jedla jsem tak i v detstvi s tim, ze od snidne do navratu ze skoly jsem nejedla a pak jsem to dohanela do pozdniho vecera. Kdyz jsem pred par lety pribrala kvuli pravidelnemu rezimu, tak jsem na tenhle rezim z detstvi zase najela a za par mesicu jsem byla na svatebni vaze, coz uz teda na ctyricetiletem tele nevypadalo nejlip, 60kg je ted lepsi nez tech 55.
|
Marika Letní | 140743 |
14.2.2020 9:37:25
libik ""měla bych mít o 2 kg méně, tak tenhle týden nevečeřím, ve čtvrtek jdu cvičit a v neděli sním tátu, mámu i s povozem?""
Tohle já tedy fakt neznám. Hubnout cíleně neumím, celé dětství mě naopak jídlem cpali, byla jsem hubená a nežravá. Pak mi chutnat postupně začalo a nemám záklopku. Dietu jsem nikdy nedržela, nevydržím ani den. Zhubnu náhle, když se uděje nějaký průšvih, to se párkrát stalo. Pak to zase začnu nabírat, když je lépe. |
Marika Letní | 140743 |
14.2.2020 9:33:14
77 "jim furt stejne...a to hodne....zamlada jsem byla hubenoucka, ted jsem tlusta"
To mi připomíná mě. Za tlustou se nepovažuju, v hlavě se mám pořád za hubenou, ale prostě podle tabulek musím přiznat, že na začátku nadváhy už dávno jsem. Jím hodně někdy od 20. Ale já se mám ráda jakákoliv a své nevýstavní tělo taky, udržuje mě při životě a dokázalo úžasné věci. |
Manka+Cipísek | 100730 |
14.2.2020 9:04:04
Která to je?
|
Koníček mořský | 156666 |
14.2.2020 8:59:08
Mám Adele moc ráda, má krásný hlas a dokáže hudbou něco předávat. Viděla jsem i její koncert v TV a naživo taky umí. Dřív jsem si říkala, škoda, že tak mladá a hezká holka je tak vykrmená. Ale...
Teď si říkám, škoda, že tak mladá, hezká, šikovná a bohatá holka asi není šťastná. Její zhubnutí je bezesporu obdivuhodné a sluší jí to zase jinak. Ale mám obavy z toho, že začala hledat štěstí divným způsobem. Rozvedla se, markantně zhubla a já se trochu bojím, aby to nebyl začátek nějaké sebezničující cesty. Mě trošku až fascinuje, jak i lidé krásní, úspěšní a bohatí často lásku, klid a štěstí nenacházejí. Tak Adele moc přeju, aby byla šťastná. Ať tlustá či hubená. |
Kaipa | 98564 |
14.2.2020 8:57:13
My jsme si to fakt užili, byla to fajn akce s blízkými lidmi a najedli jsme se dobře, přičemž jsme se nepřežrali do bezvědomí. Neměli jsme absolutně šanci ochutnat ani pětinu (odhadem) a kuchař tam opravdu umí. Čerti se drželi zpátky (někdy jsou prý otravní), když vycítili, že o jejich legrácky nemáme zájem, dali pokoj. Takže na nějakou oslavu doporučuju.
|
libik | 142094 |
14.2.2020 8:55:43
Margotko, znám pár holek, co se jim prostě nestalo, že začaly přibírat rp. nepodlehly panice, když od 20 do 45 přibraly 10 kg z původně dívčí váhy. Takže teď jsou někde kolem 65 kg při výšce 170, užívají si cukrárny a steaky a vypadají hezky.
Mé tělo si zhruba 10 let pamatovalo maximální váhu 68 kg a mělo se mnou trpělivost, bylo to mezi 30 a 40, odolávalo mým touhám mít pod 60, ale tolerovalo mi neustálé úlety na sladkém i slaném, hektolitry vína i to, že jsem sport pokládala za snobárnu manažerů. Jenže holčičce to nestačilo |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
14.2.2020 8:52:40
Líbí a přeju jí, aby to udržela.
|
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
14.2.2020 8:47:09
Jo jo, Peklo U Hlinska.
No nebydlíme, v podstatě jsme tam jeli cca hodinu, myslím že je to tak 45 km od nás. Známí se nás taky ptali, jestli jsme byli na žranici. A já upřímně říkám, že na to nejsem. Nejsem schopná toho najednou sníst hodně, takže v mém případě vyhozené peníze, pokud si nechci dělat ze žaludku mrzáka. |
Kaipa | 98564 |
14.2.2020 8:39:16
margotko, asi vím, kde se historka stala. Ty bydlíš někde poblíž?
Taky jsme tam byli, dostali jsme jako dárek raut s prohlídkou a programem a opravdu to byla luxusní žranice. Nikoho z nás si nevybrali. Naštěstí. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.