Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mochi*81 + H04/06 + L06/09 | 28515 |
26.2.2012 19:50:36
Ahojky,
Evisto, ještě jednou velká gratulace. Teda to jsi dobrá, že jsi to vydržela a nikomu jste to neřekla. Já to manžovi řekla hned a rodičům po první návštěvě dr a srdíčku. Holky s tou prací je to fakt. Je to pro mě novinka, ani jsem o tom nevěděla. Je to velký zaměstnavatel a jediná podmínka je, že před mateřskou musí ta mamina minimálně 2 roky u nich pracovat. Já tam jsem od roku 2001. Není to příspěvek přímo na školku, ale na hlídání obecně a vyplácí se do 5ti let věku dítěte a je jedno jestli ho hlídá babička, chůva nebo chodí do školky. Já jsem za to strašně vděčná, hodně nám to pomůže. Bohužel, co čert nechtěl, tak mě od včerejška bolí v krku jako blázen, doufám, že se do čtvrtka dám do kupy Lucinka školku přijala dobře, ale nejsem si jistá, jestli jí dochází, že už je to napořád Zatím tam byla jenom na dopoledne. uvidíme zítra. Už nám taky dorazilo rozhodnutí o přijetí Honzi do školy. Podle ředitelky, by mělo být k dnešnímu dni 20 dětí ve třídě. Což by bylo fajn. Evisto, 30 dětí už je fakt mazec Janet, kolik budete mít dětí vy? Myslím ve třídě |
Janet+sluníčko:-) | 75570 |
25.2.2012 20:10:13
Tak já ségře hned, jak jsem si udělala test. Takže po chlapovi to věděla hned jako druhá. Mamce ani nevím, ale taky asi za pár dnů. Tchyni nevím - ale to fakt o dost později.
ale s tím, že jak to řekneš Sáře, tak je tto jak do rozhlasu, tak o plně chápu ..... ale já bych to nevydržela. První tři měsíce jsou rizikové. Pak bych to už řekla. Ty jsi ve kterém týdnu? |
Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
25.2.2012 16:47:54
No máma byla první, komu jsem to řekla, zbytek si fakt nepamatuju....
|
terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
24.2.2012 17:20:10
ahooj, asi jak který rodině. mojí mamce brzo ( zrovna jsme byli spolu na dovolený a musela jí vysvětlit proč nepiju a nechci tahat extra těžký tašky) a druhého dítěte ani nevím.
|
Evista | 25207 |
24.2.2012 15:08:52
No hlavně aby se mu u mně v bříchu líbilo a vše bylo ok.
Sára to ještě neví. Protože jakmile to řeknem Sáře, tak to je jako bychom to dali do rozhlasu Ještě asi počkáme do další kontroly za 3týdny. Ale uvidíme. Ona se zase ptá co najednou, že věčně spím, jsem nevrlá, nemůže na mě skákat, není mi dobře apod. Holky vy jste kdy oznamovali těhu v rodině? |
24.2.2012 14:39:54
mocmocmocmoc gratulace
Sára už to ví? |
Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
24.2.2012 13:28:45
Takže Evisto, teď už oficiálně: GRATULUJEMEEEEEEE
|
Evista | 25207 |
24.2.2012 13:00:22
Mochi, to souhlasím, neznám žádného zaměstnavatele přispívající na školku. Ačkoliv celková suma je teda mazec. My jsme rozmlsaní, tady v oční se platí jen strava.
Tak hlavně, že Honzík s tím bojuje(bojoval) statečně. Mě by asi šlak trefil, Sára pojištěná není. Ačkoliv tohle je školkový úraz, takže to jde přes školku ne? Mám obavu, že jak S. přestoupí do školy, kde ve třídě je 30dětí, tak budem trochu rozčarovaní) Sára chodí celý týden do školky. Odpadly nám všechny kroužky:-( A jak jsou tady jarní prazdniny tak do školky chodí 3děti (i s naší). No já byla dneska u dr. a dala mi průkazku a termín mám 27.9.12. Na netu mi vycházelo 25.9...ale to je ve finále jedno. Prďola má od hlavy po prcinu 25mm Nově má doktorka i 3D UTZ. Bylo málo lidí, tak ho na mě zkoušela. Se tam pěkně velebil a když ho chtěla vyfotit zdrhl tak mám fotku z 2D UTZ, nevadí Minulý týden tady byla sněhová kalamita a od víkendu je z toho všeho voda, všude mokro, zbytky sněhu, ledu. To jsou kšefty. Když mrze pořádný sníh není, když fest napadne je +6st. |
17.2.2012 16:40:52
Mochi, tak to máš super zaměstnavatele!!!
O nikom takovém jsem neslyšela, že by přispíval na hlídání a zapomněla jsem, že budeš mít ještě rodičák. Tak to se pak dá zvládnout ;-) |
Mochi*81 + H04/06 + L06/09 | 28515 |
17.2.2012 14:44:59
Evisto, jj byly to naštěstí mléčné zuby. Stalo se to koncem listopadu. Teď už ho nic nebolí. Mluvení mu ze začátku dělalo trochu problémy, ale teď už mu je zase rozumět jako dřív. Zatím mu rostou zuby jenom dole, po těch vyražených ještě nic neroste. Je pojištěný na úraz, tak aspoň dostal nějakou korunu. Uvidíme jak to bude s těma druhýma zubama, doufám, že si je nepoškodil.
Janet, ve státní školce nás vezmou až od září. tak by to bylo hlídání od března do konce srpna a to by babi nezvládla. Je jí 65, ale nezastaví se. Má 4 vnoučata a pořád mezi nima pendluje Tady ta soukromá školka chce 9 tisíc na měsíc. Je to tak průměr. Na netu jsou i za 16 tisíc To bych fakt nedala. Zaměstnavatel mi bude 4 tisíce přispívat k platu na hlídání a ještě mi zůstane rodičovská, tak se to tím pokryje. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.