Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Janet+sluníčko:-) | 75570 |
13.3.2012 10:31:23
Holky, děkuju za postřehy
Ještě uvidíme. Ale asi to vzdám.... tu Prahu. Bylo by to i tak (dítě vstup za korunu) hodně finančně náročné (vlak, ubytko).Asi radši budu šetřit peníze na léto, at si můžem zajet zas tak nějak jak vloni (přes Slevy na tři čtyři dny někam). Mochi, to je fajn, že se ti v práci líbí i přes ten šílený zápřah..... znám to, každý den honička šílená. Do školky dávám a vyzvedávám z 99% já. A jak náhodou ne, tak tu sedím v práci a doháním chybějící hodiny No ale jsem ráda, že to takhle jde. mějte se kráááásně |
Mochi*81 + H04/06 + L06/09 | 28515 |
12.3.2012 22:10:10
Ahojky holky, tak podávám hlášení
V práci je to super, kolektiv mladý a vstřícný. Je nás tam 13 i s vedoucí. Ta je sice nová a cílevědomá, ale jinak si myslím, že bude dobrá. Když jsem v práci, tak je mi krásně. Zapomínám všechny starosti, ale běda jak opustím budovu. Honem letím pro Lucku do školky, pak pro Honzíka (někdy vyzvedává babi nebo manžel). Doma něco uvařit, poklidit, vyprat, vyžehlit a večer jsem ráda, že padnu. Snad se to časem nějak upraví. Hodně se nám uleví, až bude Lucinka chodit do školky tady u nás. Přihlášku už jsem podala, tak uvidíme jetli jí od září vezmou. Ony zase pak přibudou úkoly, tak to bude asi stejně honička. Janet, to Aqua palace - my tam teda nebyli, ale podle reakcí z okolí, to za ty neíze asi nestojí. Malá stejně nebude moct na většinu aktrakcí a lidí je tam víc než je zdrávo :-( Taky jsme to chtěli vyzkoušet, ale ani tam nepojedeme. Jezdíme buď do Berouna nebo na Barrandov. Každopádně, pokud to je Marušky velké přání, tak bych jí to asi splnila. Jen nečekej žádný zázrak. 17 dětí ve třídě je super Evisto, ono to povídání o mimi bude častější jak ti poroste pupík Manža jel dneska na celý den tam k vám do Ostravy. Právě je na cestě domu, chudák ještě má před sebou asi 300km |
terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
12.3.2012 18:36:53
určitě by se vyplatilo jít ve všední den - rozdíl mezi vaším a pražským to na třech hod dělá jen 100. o vík je to bohužel rozdíl větší.
|
12.3.2012 18:34:19
v aquapalace je to super. bohužel i ta cena je super. My to tak nějak střídáme. občas tam a občas do menšího třeba na barandově apod.
|
5.3.2012 12:45:17
Evisto, tak nic podobného se u nás nepořádá. a s ubytkem by to asi taky vyšlo dost draho. a vůbec to nikde neznám. Přece jen tu Prahu už známe trošku. zašly bychom třeba na nějaké představení na Hurvajze zase.
a trošku mě láká to "děti za korunu" dobrý mediální tah.... my chodíme občas do Kravař do Aquaparku. tam je vstupné 90Kč na hodinu. Je to tam fajné. ale cenové (a asi i prostorově) nesrovnatelné s prahou. chtěla bych znát nějaký názor někoho kdo tam už byl, jestli je to tam fakt tak bombastické, jak trvdí reklamy a televize... jo, a už jsem zjistila, že ve třídě od Marušky jich bude 17. Což je celkem fajn počet ;-) |
Evista | 25207 |
4.3.2012 20:35:41
Janet, Sára to samozřejmě všude rozhlásila. Tak doufám, že bude vše ok. U lidí kde už to "vyslepičila", tak už na to zapomněla, takže se o tom vůbec nebavíme. Jestli padne 1 věta za den ohledně miminka je to pomalu hodně.
S aquaparkem ti neporadím, v Aqua palace jsme nebyli. Ale prý je to tam mazec drahé. Jestli by nebylo lepší si na 1-2dny zaplatit nějaký aquapark na Slovensku? U nás se občas pořádají takové výlety (busem) jakože do divadla, do termálů apod. a je to na 1-2dny, tak u vás určitě něco podobného je taky. Teď ale když nad tím tak uvažuju, tak ve finále to asi vyjde finančně nastejno. V ČR jsem byli v aquparku snad jen v Liberci, tam to taky bylo moc hezké. Pěkně opravené lázně mají ve Valašském Maziříčí a Vsetíně. Ale to samo není aquapark. |
4.3.2012 14:41:14
Ahojky holky,
jak se máte? co děláte? Jak ty Evisto zvládáš těhu? co Sára , už se začíná těšit? Co ty Mochi v práci? jak to zvládáš? nemoc už odezněla? jak Lucinka ve školce? zvládá to? A ještě jsem se chtěla zeptat Mochi, byli jste někdy v tom Aqua Palace v Praze? ted často je v TV ta reklama, že do konce března je dítě za korunu - vstupné. Maruška by tam hrozně chtěla, že jo. to je jasné. Jenže jsem jí vysvětlovala, že taky něco stojí vlak.... no to by se ještě dalo. Ale hlavně nějaké to ubytko že. to je největší položka. Samozřejmě bych jí ráda udělala radost. Jsme obě vodomilové ale stojí to tam vůbec za ty prachy? - vstupné je vysoké.... |
Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
28.2.2012 12:38:00
My jsme rozhodnutí o přijetí do školy dostali hned po zápise.... Byla přijata...
|
Evista | 25207 |
27.2.2012 10:34:26
Nam zadne rozhodnuti o skole nedorazilo a hodne bych se divila kdyby dorazilo. Ucitelka u zapisu mi rekla ze ji berou a smitec. Podle me nekdy v cervnu to vyvesi na skolu a nazdar... tady se s tim nikdo nemaze. Kolik jich doopravdy bude ve tride se dozvime tak posledni tyden v srpnu opet z vyvesky skoly. Ale maji prostory pro 3tridy prvnacku a deti bylo kolem 120 (z toho pocitam tak 30 odklad). Uvidime.
Týden bych mela byt na konci 10tt. Nebojte kamoskam jsem to pekne za tepla vyslepicila Sara to vi od vcera. Byla z toho paf. Furt se chichota a rika to snad ne a ze se teda moc netesi. Uz se ptala jak to bude s pokojickem apod. No snad si to sedne. Mochi, pred 2lety do prace jsem prvni den prisla pekne nachcipana a nic moc se na me nedivali. Nastupovala jsem k 1.4 a holt jsem jeste v klidu potrebovala umyt okna Snad te to do ctvrtka prejde. JSem zvedava co budes rikat, jak budes stihat, dojmy pojmy |
26.2.2012 19:59:09
u nás nastupovalo 24 dětí a od ledna jich je 25 ve třídě.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.