| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Východní Slovensko

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 58  [Dalších 8 >>]
viliama 17182
26.4.2004 13:08:43
Ahoj :-),
ja sa volám Vlasta, momentálne Mlčochová a za slobodna Ištoková. Nie som ale priamo z Hé, som z Kamenice. Do Hé som chodila na strednú :-), ale máme tam dosť známych a príbuzných. Tvoje "slobodné" priezvisko mi nič nevraví, chodila som k Doričkovi.
Manžel je zase z Trutnova, v PU má prácu, takže ani on nie je odtiaľ. Ale páči sa nám tu.
Mne sa celkom pozdáva plávanie, ktoré je tuto v Ixi klube, občas si tam ešte zájdem zacvičiť s budúcimi maminkami, tak vidím, že tam majú veľké vane a je tam príjemné prostredie. A čo je hlavné, nie je tam natrieskané :-).

Maj sa pekne.

Vlasta
zuzka-medúzka
  • 
25.4.2004 18:12:21
No to je fakt náhoda pretože v Pardubiciach býva moj brat.Teda presnejšie býva v Láznich Bohdaneč už asi 15 rokov.Ako sa voláš? Ja som Zuzana Danielisová za slobodna Urbanová a moj otec bol v He dost známy.Bol zubár.Pred dvomi rokmi mi umrel.Ten druhý Baby club sa volá Hasrmánek a pláve ho moja kamarátka Radka.Boli sme spolu na kurze a možem ti ju doporučť.O Plaváčku toho vela neviem ale počula som že sú trochu drsnejší než by bolo treba.Ahoj
viliama 17182
23.4.2004 11:04:43
Ahoj vychodňarko,
tu je ďalšia východniarka :-). Bývam tu v ČR iba od jesene minulého roku a som v Pardubiciach, ale konečne tu niekto napísal aj "od nás". Som od Humenného :-)).
O plávanie, ako píšeš, je záujem aj u nás v PU, funguje tu Baby klub Plaváček, ale ešte chodia maminky plávať s detičkami do jedného klubu, kde je to útulnejšie.
Držím palce, nech sa ti to rozhýbe :-).

V.
Zuzka-Medúzka
  • 
18.4.2004 18:09:49
Ahoj všetci.Volám sa Zuzana a bývam v Českom Krumlove ( už 7 rokov ). Povodom som z Humenného a manžela mám z Dobšinej.
V Čechách mám Baby club MEDÚZKA ( zatiaľ bez WWW ale pracuje sa na tom ). Plávam kojencov a batoliatka a velmi ma to baví. Chcela by som vedieť, či by aj mamičky na Slovensku chceli plávať so svojimi ratolesťami. V Čechách je o to velký záujem a ja by som chcela časom do Popradu. Samozrejme s MEDÚZKOU.

Zdravím Slovensko.

Zuzka Medúzka.
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
23.5.2003 12:12:30
Idem sa k Vam pridat. Ja som z Popradu a mam 26 rokov. Prave cakame nase prve miminko a podla ultrazvuku je to dievcatko. Velmi sa na nu tesime. Uz teraz si obcas predstavujem na koho sa bude podobat.
Mersi, Miška a Lea 772
2.5.2003 7:12:25
Mamulík: Tak u nás na sídlisku je vysielač na jednej bytovke. A ostatný sa napoja naň len príjimačom, ale u nás to nešlo chytať len tým prijímačom(vizerá to ako krabička), tak ešte máme aj anténu cez ktorú to chytáme.
Ale sme jediný v bytovke čo to máme. Keby nás bolo viac tak, tak by stačila jedná spoločná anténa a zvyšok ako káblovka.
Museli sme si kúpiť nejakú kartu do PC, tá stala 4500,- anténa tá stála tiež 4000,- a mesačne platíme 1000,-
Ale platba závisí od rýchlosti akú sme chceli
Ak chceš technické údaje, tak sa opýtam manžela. To je jeho parketa
Mirka
  • 
30.4.2003 16:36:05
Ahoj Lucia,
som to ja, vďaka za opýtanie, tlačíme to ako sa dá, niečo ide lepšie niečo horšie a niečo celkom zle (hlavne ocko :-(((( - zajtra s ním ideme do Trenčína k tomu doporučenému lekárovi z diskusie miesto na vyplakanie, lieči ho už od 6.1.2003 ale neviem či mi tá liečba prospieva alebo nie, nejako už len bude). Ach jo.
Lucia
  • 
30.4.2003 16:03:18
Mersi, pekne si to teda uzi, lebo pri druhom uz nebudes mat tolko casu. moja mala ma uz 15 mesiacov, je druhorodena a ani neviem, kedy sa mi z miminka zmenila na malu slecnu.

Mirka, ako sa vam vodi? pokial si ta ista mirka, co zalozila na rodina "miesto na vyplakanie". drzim palce.
Mirka
  • 
30.4.2003 13:44:43
Nie som sice Mersi ale aj my mame "mikrovlnku". Kable mame potahane tak ako na kablovku, sme sami vo vchode ale naokolo uz si to ludia tiez davaju robit. V Presove to robi firma condornet vsetky info + ceny su na www.condornet.sk. Toto pripojenie mame od minuleho leta a fakt sa neda porovnat s tel.pripajanim - rychlost spojenia, nepada to, platime len za prijate data, volny odber v od 2-5hod v noci, po 9,00 sa pocita len 1/3 dat... Teraz tento prispevok posielam z prace kde mame ISDN ale furt to pada tak neviem ci ho vobec odoslem. Caute.
Mary... 7950
30.4.2003 8:32:02
Ahoj Mersi,

mozes mi prosim ta napisat ako je to s mikrovlnkou a kolko je instalacia a kolko mesacny poplatok?
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 58  [Dalších 8 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.