Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
KacenkaXX | 18099 |
4.2.2005 13:52:23
Ahoj :-)
Ano jasne, Jedlicka je naj :-) No ja byvam na Jedlikovej 5, teda s hutnikmi a stavbarmi ale je tu tiez velmi fajn :-) Bola si este v Kosiciach ked sa postavila spievajuca fontana? Juuuj je nadherna a velmi sa tesim na leto, kedy ju opat pustia :-) S tou slovencinou v Cechach mas pravdu...Velmi vela ludi od nas chodi na zarobky do Ciech. No pravdu povediac, je to trosku smutne, ze sme takto dopadli. Ale hadam to bude v buducnosti lepsie :-) Ja som bola z Ciech len v Brne a Ostrave ale mozno sa dakedy pojdem pozriet aj inde :-) Prave sa chystam aj s priatelom do tesca - nasi pisali, ze tam maju nejaku vrtacku a mam kupit :-) U nas doma nikde poblizku tesco nie je, tak nosim veci odtialto. Som zvedava co bude, ked skoncim skolu ;-) Pekny piatok prajem, papa Katka |
viliama | 17182 |
2.2.2005 1:24:05
Ahoj,
na Ke veru rada spominam a aj budem... Jedlicka jedlicka :-)). Tiez tam byvas? Elektrikari boli nasim zivotom a my ekonomky ich ozivenim :-))... uz asi nikdy nezazijem to, co tam pocas vysky v ke. Byvam v Pardubiciach - je to pekne mestecko s krasnym historickym namestim a ulickami, a aj priemyslu - chemickeho :-( - obcas to k nam citit. Ako tu je? Nestazujem sa, mne sa tu velmi paci a tiez u svokry v Trutnove. Co sa tyka ekonomiky, je vidiet, ze sa tu maju ludia lepsie, je tu viac fungujucich podnikov a prace... ved na ulici neraz pocujem slovencinu a aj vychodnarcinu :-). Co sa tyka ludi, tak ti su rovnaki ako na Slovensku - ved sme byvavali jednym narodom :-). Naozaj sa mi tu velmi paci a som rada, ze som tu. |
KacenkaXX | 18099 |
31.1.2005 23:44:33
:-) Ja tiez studujem na technike - ale na BERGU. Nieco o slnecnych kolektoroch a tak :-) Som tu uz siesty rok a velmi sa mi tu paci. Rok som bola na prirodnych vedach a teraz som na BERGU piatacka. Je mi velmi smutno ze koncim skolu a musim ist odtialto prec. Kosice su velmi pekne mesto. Kde v CR byvas? A ako tam je? :-)
|
viliama | 17182 |
31.1.2005 20:59:40
Ahojte, dnes som sa po dlhokanskom case pozrela sem, ci sa tu nieco hybe a hybe :-). Aj ked som v CR, tak Slovensko stale pre mna zostane mojim domovom :-))... co v Ke studujes? Ja som tiez studovala v Ke - Ekf na TU a bola som tam styri roky. Potom ma odvialo do Blavy :-).
|
KacenkaXX | 18099 |
31.1.2005 2:02:27
:-) dá sa povedať že ja v Tatrách bývam. Bývam na okraji Západných Tatier a asi práve preto ma hory nejak nedokážu fascinovať :-) papa
|
andrea |
• |
29.1.2005 15:22:00
ahoj.Som rada že sa ti u nás na východe páči.Ak si ešte nebola v Tatrách tak máš čo dohánať.dnes je tu krásne .Treskúca zima a slniečko k tomu.
andrea |
KacenkaXX | 18099 |
18.1.2005 2:42:11
Ahojte vychodniarky....Nejak Vam to tu zostalo stat....Skoda.Ja sice nie som z vychodu - som z Oravy, ale uz siesty rok studujem v Kosiciach a velmi sa mi tu paci. Keby sa dalo, hned by som tu zostala byvat. Tento rok koncim skolu a mozno sa tu uz nidy nedostanem, co by bola velka skoda... Tak si to tu uzivajte a majte sa pekne. papa Katka
|
zuzka.medúzka |
• |
3.5.2004 21:13:31
v Kamenici poznám dvoch ludí ale ani za boha si neviem spomenuť ako sa volajú.Jeden chlapec so mnou lietal potom aj na poraglajde a viem akurát že bol u vojska a z Kamenice mal aj moj otec sestričku a to viem iba že má tri dcéry.
Držím ti palce na porod.Je to tvoj prví? V košiciach si bola na technike?Ja a moj manžel sme študovali v Prešove on na strojarine a ja na PG. Zdraví Zuzka - Medúzka |
viliama | 17182 |
3.5.2004 13:31:05
Ahoj,
no to je zaujimave, parasutizmus :-). Ano, som na materskej, uz coskoro budeme mat babatko - oficialne 19. 5. A predtym som nejaky cas bola v Blave, kde som robila na statistike - necele dva roky... a predtym som bola take styri roky v Kosiciach, kde som studirovala... a este predtym som chodila do He na obchodnu. A poznas niekoho od nas, teda z Kamenice? Vlasta |
zuzka-medúzka |
• |
26.4.2004 19:34:31
Do Kamenice som chodila na letisko.Jeden čas som totiž robila parašutizmus.Teraz si na materskej?Čo si robila pred tým?
cau |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.