6.12.2022 12:23:50 Monika
Re: Multifunkční hrnec - nebo který spotřebič vás baví?
Neznámá, tolik lidí tu chválilo rýžovar, až jsem neodolala a koupila ho, kvůli manželovi, který pořád řešil, jestli je rýže uvařená dobře nebo moc (má raději tvrdší, nesnáší lepivou, kupuju paraboild, ale stejně byly "potíže"). Koupila jsem dražší, s dobrými recenzemi, ovšem evidentně jsem měla špatnou představu o tom, co umí. Já jsem ani v hrnci rýži nikdy nespálila (to uznávám, že tomu zabrání), stačí nastavit "minutku". Funkci udržování teploty po uvaření (která se teoreticky jeví jako fajn) jsem musela přestat používat, protože rýže se tím u stěn opéká a připéká a navíc tedy dále měkne a slepuje se. A pokud dám tolik vody v poměru k rýži, kolik předpokládá ten hrnec, je prostě rozvařená. Takže musím úplně stejně jako v normálním hrci přemýšlet, kolik tedy vody dát a samozřejmě používat stále stejnou rýži, protože různá rýže měkne různě ... Já si nějak představovala, že ten rýžovar pozná, když je rýže "akorát" (a že jde nastavit, jestli ji chceš tvrdší nebo rozvařenou)... Co Tebe na rýžovaru uchvacuje?
Odpovědět