Re: Sendvičovač - jaky mate?
Vystřídali jsme několik sendvičovačů od nejlevnějších po Tefal Snack Collection s výměnnými deskami, kde jsem dokoupila další, takže občas dělám minidonutky nebo holandské minikoblížky, častěji vafle a často ho používáme na grilovaný hermelín či maso.
Levné vydrží rok-dva, pak se začne teflon olupovat anebo je vypálený a ztrácí nepřilnavost. Ten drahý Tefal je fajn, ale poměrně dlouho trvá, než se výměnné desky nahřejí. Za tu dobu na malém levném už mám hotový toust.
Nedávno jsem koupila Rohnson R2680 s keramickými nevýměnnými deskami, dá se použít jako gril, opéct v něm tortilu, 2 velké toastové chleby nebo 3 malé, klasické, rozpéct housku atd.:
Mám ho jen pár týdnů, předpokládám, že by mohl povrch vydržet déle.
Co nedoporučuji, je sedvičovač typu Domo DO9195C, kdy spodní úchyt je z tak tenkého plastu, že se po třetím použití ulomil. Od té doby při výběru koukám na sendvičovač i odspod.
Pečící papír nepoužívám, přijde mi to jako další vrstva navíc. Víc mi vyhovuje po použití vychladlý sendvičovač otřít vlhkou houbičkou a papírovým ubrouskem.
Odpovědět