Re: prosím, jak se vyrábí mast
Dělala jsem ji podle legalizace.cz z konopí setého.Přesnou dávku zelené hmoty si nepamatuji(to najdeš na stránkách),nicméně bylo to cca 150 g na kilo sádla.
Rozstříhala jsem čerstvé lístky,palice a co bylo pomocí nůžek na bylinky na drobno a vložila do pekáče se sádlem vepřovým hřbetním.V troubě na velice málo(tak na 100 st.) hodinku prohřívala,nechala vystydnout a opakovala ještě dvakrát po 24 hodinách.
Za horka jsem přefiltrovala do malých skleniček.Ta filtrace je dost důležitá,pozůstatky rostlinek v masti prý dráždí.
Mast je zelená,pěkně voní.Uchovávám v lednici a jedno balení v koupelně.I to,které je v pokojové teplotě má přijatelnou konzistenci,neteče.
Sádlo je z Alberta.
Odpovědět