V brzké době nejspíše budu objednávat kuchyni v kuchyňském studiu a naprosto plavu v tom, co vlastně chtít, nechtít, za co se vyplatí si připlatit, kde je to naopak úplně zbytečné...
Např. řeším značku spotřebičů a třeba, zda je opravdu dobré mít sklokeramickou desku v nerezovém rámečku - kamarádka mi nasadila brouka do hlavy, že bez rámečku si ji brzy odštípnu hrncem...
![~7~](/g/s/36.gif)
Navíc nevím, zda je lepší brát vše od stejné značky, přemýšlím jaké výhody mi to přinese a nebo to vše seskládat z různých značek?
Jak třeba řešíte u nových moderních kuchyní odpadkové koše při třídění odpadu? Kde je máte a kde jste nějaké ty kontejnery koupili?
Odsavač par: chceme koupit novostavbu RD, která je velmi dobře zateplená a tím pádem se nepočítalo s dírou na komín u digestoře - stavební firma na mě koukala jako na blázna, že chci tím snad 20cm polystyrénem vést díru ven a tím si do domu pouštět zimu... stačí tedy digestoř jen taková ta filtrovací bez vývodu ven?
Obklad za kuchyní: můžete mi napsat proč máte to co máte? Mně se třeba líbí skleněný obklad, ale vůbec netuším kolik stojí ve srovnání s jinými materiály?
Pracovní deska v kuchyni: vím, že se dělá z různých materiálů, ale nevím ani jakou zvolit barvu s ohledem na prášení, vidění nepořádku... líbí se mi černé desky, ale to mi rovnou ve studiu řekli, že hoodně nepraktické.
Barva kuchyně: v domě je vynilová podlaha šedá s tmavohnědýmčerným žíháním, ale převaha je šedé; futra a interiérové dveře jsou taky tmavé až hnědočerné.
Moc se omlouvám za široké téma a předem děkuji všem, kdo mi napíše nějakou radu
![~x~](/g/s/23.gif)
![~x~](/g/s/23.gif)