Elii, ja mrazila jako Tina, vsechno co mi prislo pod ruku. Idelani jsou namrazene knedliky! POtom se mi osvedcilo nemrazit si hotova jidla, ale mrazit pripravena masa, nakrajene, nakostkovane, ocistene, kureci stehna hotova, okorenena jen vrazit do pekace. Nakrajenou a ocistenou zeleninu do vyvaru. Ja sem huba mlsna a mam problem jisto co zrovna je, obzvlast po porodu, musela sem si uvarit, na co sem mela zrovna chut a ne jist, co bylo
JInak pred porodem c.2 sem se soustredila na naplneni spajzky marmeladama
A pred tretim zase bylo treba napect cukrovi
Ale klasika je gulas, segedin a rajska (ta se da pouzit na milion zpusobu), ja tohle zavaruju do sklenic, usetris misto na mrazaku. Dobre se mi mrazi rizoto, smetanove omacky, ale bacha, nesmi v nich byt mliko!! Takze koprovka, kure na paprice, houbovka. Ted sem zkousela namrazit cockovou polivku a dobry, ale to nevim jak s tim kojenim. Ja u dvou poslednich neresila co jim a bylo to plne jedno, rvalo se tak jako tak
Jo a dobre jde zamrazit hotove sladke zeli, aspon nebudes vrcet na chlapa, ze ty to nejis, ale jemu to varis, upeces mas, vylovis knedlik a zeli z mrazaku a mas paradu hotovou
Jo a jeste jsem mela na mrazaku spoustu vnitrnosti, naporcovanych, ocistenych, to je taky hned, nez se udela ryze (ale vzato do detailu, jatra na smtane zamrazit jdou a ryze taky zamrazit jde) Jo a mela jsem namrazene spanelske ptacky a ruzne kureci kapsy, uz i obalene ve srouhance. A obalene pripravene rizky a syry.
No proste, zamrazit jde fakt skoro vsechno