Svatební raut
Prosím poradíte mi s rautem na svatbu? Jídlo mám zhruba namyšlené, jen nevím kolik čeho nechat udělat. V hospodě, kde se bude hostina s tím nemají moc velké zkušenosti, tak bych ráda znala názor od někoho, kdo se vyzná. Na hostině bude cca 35 dospělích + 5 dětí.
Kolem 16hod bude oběd, večer potom raut. Moje představa je: Sýrová mísa, uzeninová mísa, miniřízečky vepřové, smažené kuřecí nugetky, masová roláda (kuřecí, vepřová),
pečené kuřecí špalíčky, možná krájená vepřová kýta, bramboráčky, bramborový salát, vařené (šťouchané) brambory, šopský salát, pečivo(chléb, rohlíky, bagety), nakrájená zelenina
+ v noci flamendr nebo guláš
Jen nevím jaké množství jídla dohromady. Bude stačit na osobu 100g sýru, 200g masa a uzenin, 200g přílohy se zeleninou? Dohromady teda cca 500g na osobu. Ten guláš do toho nepočítám, a ještě bych nechala udělat více polévky k obědu, aby zbylo i pár porcí na večer...
Mám něco vynechat a něco přidat? Co jsem se tak dočetla, řízečků bude asi nejvíc
Děkuji.
Odpovědět