| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Pití a nápoje

1.6.2011 13:44:24 Katka.

Re: Archivace vína

Tak 30-40 let je nerálné...

Jak už bylo řečeno, víno musí být vyrobeno k archivaci, musí mít kvalitní špunt a zavoskované hrdlo.
Skladovat při stálé teplotě, v chladnu, ve tmě a ve vodorovné poloze - tedy hrdlo by mělo být níž, aby špunt nevysychal a byl vlastně pořád namočenej...
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Archivace vína gertrude2 1.6.2011 13:28
*Re: Archivace vína TiNiWiNi 1.6.2011 13:36
**Re: Archivace vína gertrude2 1.6.2011 13:41
***Re: Archivace vína Katka. 1.6.2011 13:45
***Re: Archivace vína Baba Jaga 1.6.2011 13:45
*Re: Archivace vína Katka. 1.6.2011 13:44
*Re: Archivace vína X E N A 1.6.2011 14:56
**Re: Archivace vína Katka. 1.6.2011 15:27
***Re: Archivace vína X E N A 1.6.2011 20:0

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.