10.1.2011 21:54:20 Hanci28
Re: Parní trouba
Máme parní troubu asi půl roku. Máme samostatnou parní troubu a pod ní klasickou horkovzdušnou pečící troubu. Mikrovlku jsme si nepořizovali.
Dělám v ní téměř vše. Pořídila jsme si kuchařku pro parní troubu plus se snažím experimentovat. Dělám v ní veškerou zeleninu, těstoviny, rýži, brambory,vajíčka, knedlíky. Maso- rybí, králičí, kuřecí, vepřové, krůtí. (hovězí se u nás nejí). Dělala jsem v ní i zapékané těstoviny a zapekané brambory, sekanou, zelí,. Když chci aby to mělo kůrčičku, tak to šupnu na 5min pod gril do pečící trouby.
v troubě i rozmrazuji a ohřívám, protože nemáme mikrovlnku. Zkoušela jsem i domací jogurt.
Nejvíce se mi líbí že můžu vše delat naráz. Vůně se nepromíchají. Dám do trouby dělat brambory a v půlce přidám rybu se zeleninou a společně vše dopeču.
Co se týká uklízení, tak mě to problém nedělá. Po ukončení programu troubu otevřu a papírovýma utěrkama vytřu do sucha. Za 5min mam hotovo. Stejně tak bych uklízela i varnou desku.
Jsem opravdu maximálne spokojena. Vaříme bez tuku a s minimem soli. Jsem ráda že jsem si pořídila levnou obyčejnou sklokeramiku a ne dražší indukční varnou desku, protože na varné desce opravdu dělám minimálně.
Odpovědět