holkamodroočka |
|
(28.1.2024 13:57:08) Kupuji nějaké koření, a mají tam i následující pepře (celé kuličky sušeného): - černý - bílý - zelený - růžový
A ještě by měl zajímal kampotský - ten tam nemají, ale nebyl by problém ho koupit. Předpokládám, že se používá hodně v asijské kuchyni. Ale jinak?
Pepř mám ráda, používám ten 4 barevný, ať už celý, nebo drcený. Je pro některé úpravy jídel vhodnější spíš ten jednodruhový? Ráda se nechám poučit. Díky za tipy.
|
Mája+kluci 07, 11 |
|
(28.1.2024 16:30:03) Taky mám ráda bílý pepř, je jemnější, příjemný a ne tak štiplavé vůně
|
|
Pole levandulové |
|
(28.1.2024 18:55:06) Kampotský používáme úplně stejně jako normální, nasypu do mlýnku a melu na vaření i na dochucení na talíři či do salátů. Koupila jsem ho větší množství s velkou slevou, tak ho používám, ale rozdíl mezi normálním pepřem moc nevidím.
|
|
Lenka Pražanda |
|
(29.1.2024 11:22:12) Taky používám raději bílý pepř, je jemnější než černý. A hlavně v bílé omáčce není vidět. Potom růžový je hodně zajímavý. Ta směs červený, černý a zelený je perfektní na obalování různých mas nebo na trhané maso.
|
|
Rodinová |
|
(11.2.2024 11:30:35) Kampotskeho jsme dostali k vanocum 4 barvy, nadherne voni, hodlam ho pouzivat jako kazdej jinej, to jest nasypat do mlynku.
|
|
|