Kupuji nějaké koření, a mají tam i následující pepře (celé kuličky sušeného): - černý - bílý - zelený - růžový
A ještě by měl zajímal kampotský - ten tam nemají, ale nebyl by problém ho koupit. Předpokládám, že se používá hodně v asijské kuchyni. Ale jinak?
Pepř mám ráda, používám ten 4 barevný, ať už celý, nebo drcený. Je pro některé úpravy jídel vhodnější spíš ten jednodruhový? Ráda se nechám poučit. Díky za tipy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.