Koníček mořský |
|
(17.1.2019 11:30:12) Už sis asi poradila, jak píšeš. Ale já si tu přemýšlím: muselo se to opravdu všechno zpracovat ? Obzvláště to maso a ryby, když píšeš, že bylo jen lehce povolené? Já bych zapnula mrazák a pokračovala bych v mrazení. Možná by to bylo trochu na úkor kvality chuti, ale jinak by se , myslím, nic zásadního nestalo. Je pravda, že rybám dlouhé zamrazení nedělá dobře chuťově. A zeleninu a ovoce bych nějak tepelně upravila a vrátila zpět do mrazáku, co bych momentálně nedokázala sníst.
|
Bouřka |
|
(17.1.2019 14:13:23) Koníčku všechno ne, maso dole zůstalo v zásadě tuhé na kost, jak toho bylo hodně v silné souvislé vrstvě. Povolily jen takový drobnosti na povrchu, co si schovávám na vývar - kosti, skelety, odřezky, a polotovary z mletého, co si vyrábím pro dítě. No byla rajská s kuličkoplacičkama pro děti, se radovaly . A ty ryby jsou v košíku stejně jako zelenina, takže ty povolily víc, navíc jsou náchylný no, riskovat nechci. Ovozel byla rozmražená úplně. Ovšem borůvková marmeláda slaví úspěch A pak různý zamražený zbytečky kdečeho, to jsem neřešila a vyhodila.
|
|
|