Drahá polovička vypnula při úklidu mrazák a zapoměla na to...takže mám spoustu a spoustu povolených věcí. Maso ve spodní souvislé vrstvě se vcelku udrželo, hodila jsem to do lednice ať povoluje dál a postupně zpracovávám, zamrazím si litry vývaru...Hůř dopadlo ovoce a zelenina v košících. Švestky jsou v troubě a dělám povidla, to se užije. Brokolici povinně zdlabou zapečenou k večeři. Fazolky uvařím a budou k jídlu zítra. 2 sáčky hrášku asi zpracuju na pyré a zamrazím na hráškovou polívku. Co se 2 sáčky kukuřice moc netuším, v nejhorším vyhodím, ale kdyby někoho něco napadlo...Na a pak tam mám kila a kila zahradních borůvek. Svařit, to je jasný, ale co s tím dál? Marmeládu užiju jen v omezeném množství, navíc samotné kanadské borůvky asi nebudou velké terno. K části můžu přihodit kupovanou lesní směs. Pak mám trochu červeného rybízu, ale nevím, jak moc by to do hromady ladilo. Nějaké další využití? Jeden koláč ještě zmáknu, ale pořád mi toho dost zbyde.
Houby jsem obrečela a vyhodila. No a zbývají lehce povolené ryby od dědy, štika asi bude k té brokolici a kapry budu muset oplakat
To je zase den