pearl | ![](/g/icon/pearl.jpg)
![](/g/b.gif) |
(13.7.2015 11:34:05) Dělám vždy michaný z červeného a černého rybízu. Letos mi ale černý uzral o moc dřív a už padá, zatímco červený ještě ke sklizni není.
Dá se teď udělat z černého a pak to cca za týden přidat do to červeného?
Nenapadá mě, proč by to nešlo;-)
|
Yuki 00,03,07 | ![](/g/icon/animis5_1.gif)
![](/g/b.gif) |
(13.7.2015 12:53:08) zralý šoupni do mražáku a až dozraje ten druhý, můžeš míchat, jinak samozřejmě můžeš vařit z každýho zvlášť :)
|
|
Červená malina | ![](/g/icon/malina_2.jpg)
![](/g/b.gif) |
(13.7.2015 23:58:54) Taky bych zralý zmrazila. Dělám to tak u malin, které postupně dozrávají během měsíce.
|
|
EliškaGG |
![](/g/b.gif) |
(14.7.2015 15:21:55) Já bych to určitě nedělala. Myslím si, že budou dobré i samostatně .)
|
|
|