(17.12.2014 11:20:33) Mam jen maly dotaz- upekla jsem vybornou tvarohovou stolu, pomaslovala maslem( hodne) a bohate posypala cukrem a zabalila do alobalu.
Upeceno pred tydnem a pul. Na dotek je tvrda, ale povrch vlacny/ Mam se bat?? Ze bud etvrda jak podesev??
(17.12.2014 12:42:56) Tak jí zkus Já jí zkusila hned druhý den po upečení a byla tak dobrá, že už jí nemáme. Máme ale druhou (zatím), ale už jsem koupila ingredience na třetí, protože je mi jasné, že ani ta druhá se Vánoc nedočká
(17.12.2014 15:00:19) Dle mého (co vím teoreticky), odležet má klasická kynutá (bez tvarohu), naopak tvarohová je určená ke přímé spotřebě (a hádala bych, že tvaroh nahrává rychlému znehodnocení). Praktickou zkušenost mám právě jen s tvarohovou a tu jíme hned, časem se spíše zhoršuje (v porovnáním s kvalitou v okamžiku po upečení). Ale leží nám na stole a většinou má krátký život. Kynuté, odležené jsem jen kupovala, tam byla dlouhá životnost
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.