kosatka2 |
|
(10.8.2014 13:24:15) Cuketa se dá dát do spousty vařených jídel - nastrouhaná do omáček, polívek. rádi máme na gril či pánev (poolejovanou s česnekem). cuketové placičky - něco mezi karbanátkem a bramborákem. zvláční to těsto koláče.
když máme něčeho nadúrodu, podaruji známé. oni pak na mne myslí, když mají nadúrodu něčeho, co my nemáme.
|
maximin |
|
(10.8.2014 15:06:48) Kosatko, podarovat nemam koho, jinak bych to davno udelala. Ze cuketa jde pouzit kde vsude vim, ale ptam se jak ji uchovat, aby se kde vsude dala pouzit I za par mesicu. Da se treba zavarit nastrouhana, prosolena do sklenic? Nebo nastrouhat a mrazit? Nastrouhat a prosypat cukrem aby se pak dala pridat do peceni?
|
radka | •
|
(11.8.2014 14:27:41) mrazím nakrájené na kostičky přidávám pod maso, do zeleninových jídel, do zelen. polévek atd. nebo nastrouhaná do mražáku a pak do buchty nebo do placek
|
|
|
|