| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Zavařování jahod a jahodových přesnídávek

 Celkem 4 názorů.
 Oriana + 2 


Téma: Zavařování jahod a jahodových přesnídávek 

(9.6.2014 21:58:17)
Dobrý den, máte někdo prosím vyzkoušeno, jak dlouho a při jaké teplotě zavařovat jahodový kompot a jak dlouho a při jaké teplotě zavařovat na dvě etapy přesnídávky? Děkuji
 Františka85 


Re: Zavařování jahod a jahodových přesnídávek 

(10.6.2014 15:04:07)
Počítáš s tím, že z obojího bude na pohled šedohnědý hnus? Jahody taky rády chytají plíseň.
 Dadulka,02/06,06/07 


Re: Zavařování jahod a jahodových přesnídávek 

(10.6.2014 16:03:34)
Teplotu nevím, nemám teploměr, ale vařím 20 minut, tzn.opravdu 20 minut slabého bublání. Jahody rády chytají plíseň, ale mě se zkazil snad jeden kompot a to jsem tak drobet "kozel zahradníkem."~t~
 Stáňa * 


Re: Zavařování jahod a jahodových přesnídávek 

(10.6.2014 19:50:49)
Po špatných zkušenostech je jahodová marmeláda jediná, do které dávám Gelfix 2:1.~d~
Jinak všechny dělám s pektogelem, kde není chemie.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.