daba+holčička |
|
(9.11.2013 15:38:58) no jestli je to začátek a chuťově jim to moc neuškodilo, daly by se asi zmrazit a pak postupně odebrat do pečení. Zdraví nebezpečné to podle mě není
|
Jepepa |
|
(9.11.2013 15:44:16) No jo jsou navinulá, musím to podstrčit ještě někomu, už ani nevím jak chutnají, jak to pořád očichávám a ochutnávám... zjistila jsem to, když mi týden v chodbě něco hvízdalo, myslela jsem že burčák..a ono ne
|
daba+holčička |
|
(9.11.2013 15:46:12) tak třeaba do perníku se to asi nepozná, zase jestli jich máš hodně, co furt s perníkem :)
|
|
Meta |
|
(9.11.2013 17:26:01) No jo, ovoce skutečně jeví snahu přeměnit se na alkohol, jakmile dostane příležitost . Příště povidla sterilizuješ a bude klid.
|
zwedavka |
|
(9.11.2013 19:06:48) vykydnout do bečky do kvasu (pokud máte)
|
|
|
|
|