blume5 |
|
(13.12.2012 10:58:53) U jednoho druhu cukroví ho chci po slepení polít (namočit) čokoládou. Můžete mi někdo poradit "trik", aby se mi ta čokoláda z druhé strany až budu cukroví dávat na talíř, aby čoko uschla, neponičila? Díky.
|
holka anonymka |
|
(13.12.2012 11:50:31) já ho polévala (lžičkou) nejdřív z jedné strany, po zaschnutí z druhé..
|
|
Udalka |
|
(13.12.2012 12:48:27) Triky na máčení v čokoládě mám dva. První je, že máčené cukroví dám na hodinu do mrazáku a teprve potom máčím. Jak je studené, čokoláda okamžitě zatuhá a neskapává. Je potřeba pracovat rychle, odkládám na pečící papír. A pokud chceš celomáčené, tak postupuji na dvě fáze - nejprve jednu stranu a nechat pořádně ztuhnout, znovu mrazák a potom druhou stranu. Tak se neudělá to slehnutí.
Obvykle jsem ale líná, omezím se na trik jedna, omočím celé a slehlou plošku dělám, že nevidím.
|
|
|