Ropucha + 2 |
|
(7.12.2011 16:46:59) bedru, já jsem o tomto doporučení nevěděla, když byly mé děti malé, dostalo se ke mě až později, takže jsem jim tmavé pečivo dávala a nijak jim to neuškodilo. Zrovna ty rýžové chlebíčky jedly docela často, i čerstvé pečivo, vyhýbala jsme se jen množství velkých zrníček, aby je nevdechly. Dcerka ve školkovém věku trpěla na zácpu, takže měla co nejvíce vlákniny doporučeno i od lékařky. Žádný problém bych v tmavém pečivu neviděla, když ho budeš dávat přiměřené množství a střídat i s bílým.
|
Ajlina | •
|
(7.12.2011 16:59:27) to, že dítě něco "přežije" není přeci argument, že je to pro něj vhodné, promiň ale na tuhle argumentaci jsem úplna alergická, tvoje dítě není žádný reprezentativní vzorek populace a hlavně mu není šedesát, aby se dalo říci, že mu to nijak neublížilo v celkovém zdravotním stavu, když mu dáš každý den frťana, tak taky vyroste, ale ideální to není
|
Ropucha + 2 |
|
(7.12.2011 17:28:10) Ajlino, tak to mě mrzí, že jsem tě svým příspěvkem rozčílila, ale napsala jsem jen svou zkušenost a svůj názor. Souhlas nebo nesouhlas už je každého osobní věc. Já tu nikoho k ničemu nepřemlouvám ani neagituji, ale osobně si myslím, že mnoho rodičů dává svým předškolním dětem spoustu nevhodnějších potravin, než je zrovna tmavé pečivo.
|
|
|
|