sun 15 |
|
(12.12.2010 20:25:45) Holky nevíte náhodou někdo jak se dělal takový ten ,,moučník ,, jak se lepili bílé a hnědé Bebe sušenky nastřidačku mezi to se mazal nějaký krém a pak se dávalo utuhnout do lednice a krájelo se na šikmo, nejen že to vypadalo , ale i chutnalo skvěle jen nevím co se mezi tím mazalo ?? neděláte to náhodou někdo??
|
Ája + P 5/10 + // |
|
(12.12.2010 20:30:23) U nás se to dělalo tak často, až jsme se toho všichni přejedli Dobrý recept tady, pokud myslíme to samé: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=652
|
|
Pippi |
|
(12.12.2010 20:30:25) Ahoj, já je dělám tak, že každou sušenku namočím do kafe (nesmí být horké, aby se sušenky úplně nerozmočily) a mažu jakýmkoliv krémem, může být i z prášku. Po ztuhnutí se krájí napříč.
|
|
binaryy szuká ovci |
|
(12.12.2010 20:30:33) já mezi to mažu pudink, uvařím 3 pudinky, čoko, jahodový, vanilku na střídačku lepím jednou tím, podruhé tím druhým,a až to mám jak potřebuju, pomažu tím třetím a třeba obsypu kokosem..
|
|
Rapiti |
|
(12.12.2010 20:31:02) Dělám klasický máslový krém z vanilkového pudinku. Do jedné poloviny pak vmíchám kakao. Je to lahůdka, asi se do něj zase brzy pustím.
|
Rapiti |
|
(12.12.2010 20:36:15) Mimochodem tentýž kakaový krém používám na vánoce. Jednoduše s ním ozdobím kokosky a navrch dávám lískový oříšek. Když kokosky koupím v pekařství hotové, tak je to nejjednodušší výrobek, co na vánoce dělám.
|
|
|
Králíček4 |
|
(12.12.2010 20:32:02) Dělávám je a krém dělám tak,že uvařím pudink ze 3 dcl mléka a vyšlehám máslo s cukrem a do něj po trochách zašlehám vychládlí pudink.
|
|
Myšička21 |
|
(12.12.2010 20:35:20) Já jen rozmíchám tvaroh s cukrem a čokoládou a pak každou sušenku namažu z jedné strany a připlácnu, neboj se že ti to poleze ven, to se pak nakonec hezky rozetře podél celé rolády. Střídám bílé a kakaové Bebečka aby to vypadalo hezky Skládám si to na alobalu a pak to do něj celé zabalím a šoupnu do lednice. Nepoužívej cereální, ty moc nezměknou Dělávala jsem to s klasickým pudinkovým krémem, ale to trvalo dlouho než to změklo, s tím tvarohem je to trochu "zdravější" a havně to v lednici změkne během 3-4 hodin
Zkusím někde najít a hodit sem foto své roládky
|
Myšička21 |
|
(12.12.2010 20:46:55) Jo ten alobal dávám dvojitě aby se neprotrhl tu jsou fotečky v procesu a konečné dílečko Je to focený jen mobilem, tak se omlouvm za kvalitu
|
natyinka |
|
(12.12.2010 20:49:22) mnaaaaam
|
|
štěpánkaa |
|
(12.12.2010 22:02:16) já to ještě navrch posypu buď kokosem nebo takovou tou čoko-rýží a pak zabalím do alobalu, aby se ten alobal nepřilepil. Zkusila jsem to naposledy dělat ze světlých a akakaových bebe - mňamka a ještě to líp vypadalo....
|
Myšička21 |
|
(12.12.2010 22:37:42) Já dávám vždy 2 bílé, 1 kakovou, 2 bílé.... mm raději bílé, ale chci aby to hezky vypadalo kokos navrch jsem také zkoušela, ale manžovi to nechutnalo zkoušela jsem i oříšky, ale to zase nechutnalo mně i když mám jinak oříšky velmi ráda Je fakt, že se to malinko lepí, ale já ten alobal vždy pečlivě vyčistím samozřejmě až poté co je roláda pryč... takže za pár hodin
|
|
|
|
|
Niana |
|
(12.12.2010 20:50:34) Sun, promazávám kysankou + vanilkový cukr.Krásně do rána vyměkne a chutná navinule, není tak sladké.
|
|
Cimbur |
|
(12.12.2010 20:53:35) Když jsem to poprvé dělala na základce, a to je čtvrt století nazpátky, tak se to dělalo s krémem z másla, pudinku jahodového, vanilkového nebo s kakaem. Vychladlý pudink, máslo, moučkový cukr, vyšlehá se krém. Pak do alobalu, do ledničky.
|
|
KlaudieS+M+E |
|
(12.12.2010 20:57:40) Dělám je tak, že uvařím vanilkový pudink, zamíchám do něj kostku másla, nechám trochu vystydnout a lepím
|
|
Rina+2 |
|
(12.12.2010 21:35:14) ja delam tu BEBE strechu z mmb, dovnitr tvaroh s kysanou smetanou trochu cukru a banan na delku, susenky poskladat 3x7 dve vrstvy promazany kremem navrch zbytek kremu na to banan na tu prostredni radu a ty dve postavit a priplacnout k sobe je z toho strecha, pomazat cokoladou, nechat odlezet.
|
|
Jedůfka / 99,00 |
|
(12.12.2010 22:37:16) dělám do něj obyčejný puding - nejlépe vanilkový a kakaový na střídačku (není to tak kalorické jako máslový krém), stejně jako střídám sušenky bílé a tmavé. Na závěr je dobré posypat kokosem. Je to ale trochu patlačka a doba konzumace je několikanásobně kratší než doba výroby, takže když máme chuť na "rychlovku", tak uvařím oba druhy pudingu a do velké mísy prokládáme střídavě sušenky a tenké vrstvy pudingu, dokud nedojde materiál. Většinou dobrota nestihne ani vystydnout, ale když by náhodou stihla, tak když se mísa předem vypláchne vodou, po vystydnutí se celá masa dá vyklopit a nakrájet.
|
|
červík + V. 6/03 + L. 5/08 |
|
(12.12.2010 22:56:27) z bebe dělám tenhle: http://www.mamincinyrecepty.cz/zakusky/rezy-3bit
|
|
|